Kas ir Aleksandrs Nero

Kas ir Aleksandrs Nero?

Aleksandrs Nero ir slavens Brazīlijas aktieris, kurš pazīstams ar savām ievērojamajām izrādēm ziepju operās, filmās un lugās. Šajā emuārā mēs izpētīsim dažus elementus, kas veido šī talantīgā mākslinieka karjeru un personīgo dzīvi.

karjera

Aleksandrs Nero sāka savu mūziķa karjeru, bet drīz vien atklāja savu aizraušanos ar aktiermeistarību. Viņš ieguva nacionālo nozīmi, 2014. gadā atskaņojot varoni Comendador Hosé Alfredo Rede Globo ziepju operas “Empire”. Viņa sniegums deva vairākas balvas un sabiedrības atzinību.

Papildus “impērijai” Nero piedalījās arī citos veiksmīgos iestudējumos, piemēram, “spēles noteikums”, “Favela Chic” un “iecienītākais”. Viņa daudzpusīgais talants lika viņam rīkoties tādās filmās kā “The Way of Way” un “John the Maestro”.

Personīgā dzīve

Ārpus ekrāniem Aleksandrs Nero ir pazīstams ar savu harizmātisko personību un sociālo iesaisti. Viņš ir precējies ar aktrisi Karenu Brusttolīnu, un viņiem kopā ir dēls vārdā Na.

Nero ir arī dzīvnieku tiesību aizstāvis un ir piedalījies informētības kampaņās par atbildīgas adopcijas un vardarbības cīņas nozīmi.

Curiosities

Papildus mākslinieciskajai karjerai Aleksandrs Nero ir arī mūziķis un komponists. Viņš jau ir izdevis divus albumus “Redzēt mīlestību” un “Mahmundi”. Viņa dziesma “Love to Life” bija daļa no ziepju operas “spēles likuma” skaņu celiņa.

Vēl viena interesanta zinātkāre par Nero ir tā, ka viņš ir likumu absolvents un pat praktizē, pirms pilnībā veltīt sevi rīkošanai.

  • Karjera
  • Personīgā dzīve
  • Curiosities

  • romāni
    filmas
    balvas

    Apmeklējiet Aleksandra Nero oficiālo vietni

    impērija ceļa mala Papildu televīzijas balva – labākais aktieris
    spēles noteikums João, diriģents preses trofeja – labākais aktieris
    šiks favela televīzijas balva – labākais aktieris
    Iecienītākais