Kas jums ir gara pasaulē

Kas ir gara pasaulē?

Gara pasaulē ir vairākas dimensijas un eksistences plāni, kas pārsniedz mūsu fizisko realitāti. Tas ir plašs un sarežģīts Visums, pilns ar enerģijām, būtnēm un parādībām, kuras mēs bieži nevaram pilnībā saprast.

garīgās dimensijas un plāni

Gara pasaulē tiek uzskatīts, ka pastāv dažādas dimensijas un eksistences plāni. Daži tic septiņu garīgo plakņu esamībai, bet citi tic lielākam vai mazam skaitam dimensiju. Šos plānus var apdzīvot garīgās būtnes, piemēram, eņģeļi, garīgi ceļveži un dažādas vienības.

garīgās būtnes

Gara pasaulē tiek uzskatīts, ka pastāv dažādi garīgo būtņu veidi. Papildus eņģeļiem un garīgajiem ceļvežiem ir arī tādas būtnes kā Elemental, kuras ir atbildīgas par dabas elementu enerģiju, piemēram, fejas, rūķiem un nārām. Ir arī garīgas vienības, kas saistītas ar īpašām reliģijām, piemēram, Orixás un Saints.

garīgās enerģijas

Gara pasaulē enerģijām ir būtiska loma. Tiek uzskatīts, ka pastāv pozitīva un negatīva enerģija, kas var ietekmēt mūsu dzīvi un garīgo labklājību. Ir svarīgi meklēt līdzsvaru un garīgo aizsardzību, lai rīkotos ar šīm enerģijām.

garīgās parādības

Gara pasaulē ir arī vairākas parādības, kuras var uzskatīt par pārdabiskām. Daži piemēri ir mediķi, astrālā projekcija un komunikācija ar garīgām vienībām. Šīs parādības var izpētīt un izpētīt cilvēki, kurus interesē šis priekšmets.

  • MedionShip
  • Astrālā projekcija
  • Komunikācija ar garīgajām vienībām

  • fenomens
    apraksts

    Ir daudz noslēpumu un noslēpumu, kas jāatklāj gara pasaulē. Tas ir aizraujošs Visums un pilns ar iespējām. Ja jūs interesē šis priekšmets, es iesaku vairāk izpētīt un meklēt zināšanas, izmantojot grāmatas, kursus un personīgo pieredzi.

    Es ceru, ka šis emuārs jums ir devis nedaudz vairāk izpratnes par gara pasauli. Ja jums ir kādi jautājumi vai vēlaties dalīties ar savu pieredzi, atstājiet komentāru zemāk.

    MedionShip Spēja izveidot kontaktu ar garīgajām vienībām un pārsūtīt viņu vēstījumus
    astrālā projekcija Spēja garīgi pārcelties uz citiem eksistences plāniem
    Komunikācija ar garīgajām vienībām Spēja noteikt dialogu ar garīgajām būtnēm