Kas noņem baltu drēbju veidnes vietu

Kā noņemt balto drēbju plankumu

Pelējuma plankumi var būt murgs, it īpaši, ja runa ir par baltām drēbēm. Par laimi, ir vairāki efektīvi veidi, kā noņemt šos plankumus un atgriezt spīdumu pie drēbēm. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem padomiem un trikiem, kas palīdzēs jums viegli tikt galā ar šo problēmu.

1. Balts etiķis

Baltais etiķis ir lielisks sabiedrotais pelējuma traipu noņemšanā. Vienkārši sajauciet vienādās daļās baltā etiķa un ūdens un uzklājiet šķīdumu tieši traipu. Ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes un pēc tam normāli nomazgājiet drēbes. Baltais etiķis arī palīdz novērst pelējuma izraisīto smaku.

2. Nātrija bikarbonāts

Cepamā soda ir vēl viena spēcīga sastāvdaļa pelējuma plankumu noņemšanā. Izveidojiet mapi ar cepamo soda un ūdeni un uzklājiet to traipu. Ļaujiet tai rīkoties apmēram 30 minūtes un pēc tam normāli nomazgāt drēbes. Nātrija cepamā soda arī palīdz apgaismot drēbes, atstājot to baltāku.

3. Citrons

Citronu sula ir pazīstama ar apgaismojuma un dezinfekcijas īpašībām. Saspiediet citrona sulu un uzklājiet to tieši uz pelējuma traipu. Ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes un pēc tam normāli nomazgājiet drēbes. Citrons arī palīdz novērst pelējuma izraisīto smaku.

4. Ūdeņraža peroksīds

Ūdeņraža peroksīds ir efektīvs tīrīšanas līdzeklis pelējuma traipu noņemšanā. Uzklājiet ūdeņraža peroksīdu tieši uz traipu un ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes. Tad normāli nomazgājiet drēbes. Pirms uzklājiet traipu, noteikti pārbaudiet ūdeņraža peroksīdu nelielā apģērba zonā, lai izvairītos no bojājumiem.

5. Ziepju pulveris ar balinātāju

Ja joprojām pastāv pelējuma traipus, varat mēģināt izmantot balinātāja pulvera ziepes. Izpildiet ražotāja norādījumus par pareizo devu un normāli nomazgājiet drēbes. Balinātājs palīdzēs noņemt traipus un atvieglot drēbes.

Ir svarīgi atcerēties, ka, strādājot ar pelējuma plankumiem, ir svarīgi rīkoties ātri. Jo ilgāk traips paliek drēbēs, jo grūtāk būs to noņemt. Pirms jebkura produkta lietošanas vienmēr pārbaudiet veļas mazgāšanas instrukcijas, lai izvairītos no bojājumiem.

Mēs ceram, ka šie padomi ir bijuši noderīgi un ka jūs varat veiksmīgi noņemt pelējuma traipus no baltajām drēbēm. Atcerieties vienmēr pārbaudīt produktus nelielā apģērba zonā, pirms tos uzklājiet uz traipu.