Kas uzņem zīmolu sūkāt

Ko tas prasa zīmola zīmolu?

Kurš nekad nav pamodies ar sūkāt kaklā un izmisīgi zināt, kā atbrīvoties no šī nevēlamā zīmola? Sucks, kas pazīstams arī kā “vampīru skūpsti”, ir purpursarkanas vai sarkanīgas zīmes, kas kaislīga skūpsta laikā parādās uz ādas intensīvas sūkšanas dēļ.

Kāpēc zīdaņi atstāj atzīmes?

Sucks atstāj zīmes, jo intensīva sūkšana sadala mazos asinsvadus zem ādas, izraisot asiņu ekstravazāciju. Šī ekstravazācija veido purpursarkanu vai sarkanīgu vietu, kas var ilgt no dažām dienām līdz divām nedēļām.

Kā lietot zīmolu?

Ir daži paņēmieni, kas var palīdzēt paātrināt dziedināšanu un samazināt Rack zīmolu izskatu. Pārbaudiet dažas iespējas:

  • Ice: Ice lietošana skartajā reģionā tūlīt pēc sūkšanas veidošanās var palīdzēt samazināt pietūkumu un iekaisumu, kā arī samazināt zīmola intensitāti.
  • karstas kompreses: Pēc 48 stundu ilgas sūkšanas veidošanās karstās kompreses var palīdzēt palielināt asinsriti reģionā, paātrinot uzkrāto asiņu absorbciju.
  • Ziedes vai krēmi: Ir specifiskas ziedes un krēmi, kas palīdz hematomu dziedināšanai. Konsultējieties ar dermatologu, lai uzzinātu, kurš no jums ir vislabākais.
  • grims: Ja jums ātri jāslēpj zīmola zīmols, aplauzums var būt sabiedrotais. Izmantojiet krāsu korektoru, kas ir pretējs zīmolam, lai to neitralizētu, un pēc tam uzklājiet ādas toni.
  • profilakse vienmēr ir labākās zāles

    Lai izvairītos no sūkiņu veidošanās, ir svarīgi būt uzmanīgam tuvības brīžos. Komunikācija un piekrišana ir būtiska, lai pārliecinātos, ka abi ir ērti un droši.

    Turklāt ir iespējams izpētīt citus simpātijas demonstrēšanas veidus, neatstājot redzamas zīmes uz ādas. Mīksti skūpsti, glāstīšana un apskāvieni ir lieliskas alternatīvas, lai izvairītos no apmulsuma nākotnē.

    Vienmēr atcerieties cienīt sava partnera robežas un atklāti runāt par jūsu vēlmēm un vēlmēm. Galu galā vissvarīgākais ir tas, ka abi intīmos brīžos jūtas labi un laimīgi.