Ko tas izņem no pirkstiem superbonde

Ko tas izņem no pirkstiem?

Ja jums ir bijusi nelaime, ka uz pirkstiem ir super Bonder, jūs zināt, cik grūti to var noņemt. Bet neuztraucieties, ir daži risinājumi, kas var palīdzēt atbrīvoties no šī diskomforta.

1. Augu eļļa

Viena no visefektīvākajām metodēm super bondera noņemšanai no pirkstiem ir augu eļļas lietošana. Vienkārši uzklājiet nelielu daudzumu eļļas skartajā zonā un viegli masāžoties. Eļļa palīdzēs atslābināt līmi, atvieglojot tās noņemšanu.

2. Acetons

Acetone ir vēl viens produkts, ko var izmantot, lai noņemtu super bonderu no pirkstiem. Mitriniet kokvilnas gabalu ar acetonu un uzklājiet uz līmes. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un pēc tam viegli berzējiet, lai noņemtu līmi.

3. Silts ūdens un ūdens

Ja mājās nav augu eļļas vai acetona, alternatīva ir lietot siltu ūdeni un ziepes. Dažas minūtes iemērciet pirkstus siltā ūdenī un pēc tam uzklājiet ziepes un vienmērīgi berzējiet, līdz noņemat līmi.

4. Nagu smilšpapīrs

Ja līme ir pārāk sausa un grūti noņemama, varat izmantot nagu smilšpapīru, lai palīdzētu. Esiet piesardzīgs, lai nekaitētu ādai un maigi smiltis, līdz noņemat līmi.

5. Emaljas noņemšanas līdzeklis

Vēl viena iespēja ir izmantot emaljas noņemšanu. Uzklājiet nedaudz noņemšanas līdz kokvilnas gabalam un viegli berzējiet virs līmes. Noņemšanas līdzeklis palīdzēs izšķīdināt līmi, atvieglojot tā noņemšanu.

Ir svarīgi atcerēties, ka, izmantojot kādu no šīm metodēm, ir jārūpējas par to, lai nesāpinātu ādu. Ja līme neiznāk viegli vai ja jūtat sāpes, ieteicams apmeklēt ārstu vai dermatologu.

Mēs ceram, ka šie padomi ir bijuši noderīgi, lai atbrīvotos no Super Bonder uz jūsu pirkstiem. Ar pacietību un aprūpi ir iespējams noņemt līmi, neradot kaitējumu ādai.