Kas notiks ar OI klientiem

Kas notiks ar OI klientiem?

Oi, kas ir viens no lielākajiem telekomunikāciju uzņēmumiem Brazīlijā, kopš 2016. gada ir piedzīvojis tiesas atgūšanas procesu. Tas uzņēmuma klientu vidū ir radījis daudz šaubu un bažu. Šajā emuārā mēs pievērsīsimies tam, kas notiek ar OI un kā tas var ietekmēt jūsu klientus.

OI Tiesu atveseļošanās

Tiesu atgūšana ir juridisks process, kas uzņēmumam ļauj finansiālām grūtībām reorganizēt savus parādus un izvairīties no bankrota. OI gadījumā uzņēmums uzkrāja miljardiera parādu un iesniedza tiesas atgūšanas pieprasījumu, lai mēģinātu mainīt šo situāciju.

Kopš tā laika OI ir veikts pārstrukturēšanas process, kas ietver aktīvu pārdošanu, parāda atkārtotas sarunas un investoru meklēšanu. Šo pasākumu mērķis ir nodrošināt uzņēmuma operāciju nepārtrauktību un saglabāt klientu intereses.

kādas izmaiņas OI klientiem?

Neskatoties uz uzņēmuma delikāto finansiālo stāvokli, OI piedāvātie pakalpojumi turpina darboties normāli. Klientiem nevajadzētu saskarties ar pārtraukumiem fiksētās telefonijas, mobilā, interneta un maksas TV.

piegādē.

Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka OI notiek pārstrukturēšanas process, kas var izraisīt turpmākas izmaiņas. Uzņēmums var izvēlēties pārdot daļu no jūsu biznesa vai izveidot stratēģiskas partnerības, lai nodrošinātu jūsu ilgtermiņa ilgtspējību.

Ieguvumi klientiem

Neskatoties uz izaicinājumiem, ar kuriem saskaras OI, uzņēmums ir mēģinājis piedāvāt pabalstus saviem klientiem. OI nesen uzsāka platjoslas interneta plānus ar lielāku ātrumu un konkurētspējīgām cenām. Turklāt uzņēmums ir ieguldījis uzlabojumus pakalpojumu kvalitātē un klientu apkalpošanā.

klientu apkalpošana

Oi ir centies uzlabot jūsu klientu apkalpošanu, meklējot veiklību un efektivitāti piedāvātajā atbalsta jomā. Uzņēmums nodrošina tiešsaistes pakalpojumu kanālus, piemēram, tērzēšanu un sociālos tīklus, kā arī telefona pakalpojumus. Klienti var arī piekļūt informācijai un pakalpojumiem, izmantojot OI oficiālo vietni.

Secinājums

Oi situācija ir delikāta, taču uzņēmuma klientiem nevajadzētu uztraukties par pakalpojumu pārtraukšanu. OI ir apņēmusies nodrošināt operāciju nepārtrauktību un nodrošināt pabalstus saviem klientiem. Ir svarīgi sekot jaunumiem par uzņēmumu un nākotnē apzināties iespējamās izmaiņas.