Kas notiks šodien BBB 23

Kas šodien notiks BBB 23?

Big Brother Brasil ir viens no populārākajiem realitātes šoviem Brazīlijā, un ar katru izdevumu miljoniem skatītāju vēlas uzzināt, kas notiks visvairāk skatītajās mājās valstī. BBB 23 tas neatšķirsies. Šajā emuārā mēs jums pateiksim visu, kas šodien notiks programmā.

Piedāvātais fragments

Piedāvātais fragments ir Google funkcija, kas parāda ievērojamu fragmentu no meklēšanas rezultātu lapas. BBB 23 gadījumā piedāvātais fragments var parādīt informāciju par nedēļas izslēgšanu vai kādu svarīgu notikumu, kas notika mājā.

SiteLinks

SiteLink ir papildu saites, kas parādītas Google meklēšanas rezultātos, kuras tās virza uz konkrētām vietņu lapām. BBB 23 gadījumā SiteLink var izraisīt lapas ar informāciju par dalībniekiem, aptaujām, jaunumiem un daudz ko citu.

Pārskati

Pārskati ir ekspertu vai sabiedrības novērtējumi par konkrētu tēmu. BBB 23 gadījumā pārskati var būt par dalībnieku stratēģijām, kas ir programmas visspilgtākie mirkļi, cita starpā.

INDENTED

INDENTED ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kurā viens rezultāts tiek atkāpies, salīdzinot ar citiem. BBB 23 gadījumā nonākšanu var izmantot, lai izceltu būtiskas ziņas vai informāciju par programmu.

attēls

Attēli ir vizuāli elementi, kas var ilustrēt saturu. BBB 23 gadījumā attēli, cita starpā, var būt dalībnieku fotoattēli, ievērojamie programmas mirkļi.

cilvēki arī jautā

“Cilvēki arī jautā” ir Google funkcija, kas parāda jautājumus, kas saistīti ar pētniecības terminu. BBB 23 gadījumā jautājumi var būt par dalībniekiem, testiem, strīdiem, cita starpā.

iesaiņojiet vietējo

Pack vietne ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kurā tiek parādītas kartes, un informācija par iestādēm netālu no aptaujātās vietnes. BBB 23 gadījumā vietu var izmantot, lai parādītu programmas mājas atrašanās vietu.

Zināšanu panelis

Zināšanu panelis ir informācijas panelis, kas tiek parādīts Google meklēšanas rezultātos, kas satur atbilstošus datus par konkrētu priekšmetu. BBB 23 gadījumā zināšanu panelis cita starpā var parādīt informāciju par dalībniekiem, iepriekšējiem programmas izdevumiem.

FAQ

Bieži uzdotie jautājumi (FAQ) ir bieži uzdota sadaļa, kur tiek atbildēts uz visbiežāk sastopamajiem jautājumiem par konkrētu subjektu. BBB 23 gadījumā FAQ var atbildēt uz tādiem jautājumiem kā “Kad ir programmas fināls?” vai “Kas ir šī izdevuma dalībnieki?”

ziņas

Ziņas ir nesenas ziņas par konkrētu tēmu. BBB 23 gadījumā ziņas var būt par jaunākajiem notikumiem mājā, izslēgšanas, testiem, cita starpā.

Image Pack

Image Pack ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kurā tiek parādīti dažādi attēli, kas saistīti ar meklēto terminu. BBB 23 gadījumā Image Pack cita starpā var parādīt dalībnieku fotoattēlus, ievērojamus programmas mirkļus.

Video

Video ir audiovizuāls saturs, ko var atrast tādās platformās kā YouTube. BBB 23 gadījumā videoklipi var būt fragmenti no programmas, intervijas ar dalībniekiem, cita starpā.

Piedāvātais video

Piedāvātais video ir ievērojams video Google meklēšanas rezultātos. BBB 23 gadījumā piedāvātais video cita starpā var būt fragments no programmas, intervija ar dalībnieku.

Video karuselis

Video Carousel ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kurā tiek parādīti vairāki videoklipi, kas saistīti ar meklēto terminu. BBB 23 gadījumā Video Carousel cita starpā var parādīt vairākus videoklipus par izrādi, piemēram, intervijām, smieklīgiem mirkļiem.

Top stāsti

Top stāsti ir nesenas un būtiskas ziņas par konkrētu tēmu, kas parādīta Google meklēšanas rezultātos. BBB 23 gadījumā labākie stāsti var būt par jaunākajiem notikumiem mājā, par strīdiem, cita starpā.

receptes

Receptes ir kulinārijas receptes, kas saistītas ar konkrētu tēmu. BBB 23 gadījumā receptes var būt ēdieni, kurus dalībnieki sagatavoja programmas laikā, piemēram, slavenais “BBB garneļu stroganoff”.

Darbs

Darbs ir darba vietas, kas saistītas ar noteiktu tēmu. BBB 23 gadījumā darba vietas var būt ar programmu saistītas darba iespējas, piemēram, producēšana, video rediģēšana.

Twitter

Twitter ir sociālais tīkls, kurā lietotāji var koplietot īsziņas, ko sauc par tweets. BBB 23 gadījumā Twitter var izmantot, lai izsekotu ar programmu saistītas hashtags, skatītāju viedokļi, cita starpā.

Twitter karuselis

Twitter Carousel ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kurā tiek parādīti vairāki tweets, kas saistīti ar meklēto terminu. BBB 23 gadījumā Twitter Carousel cita starpā var parādīt dalībnieku tvītus, programmas fanus.

Atrodiet rezultātus vietnē

Atrast rezultātus vietnē “ir Google funkcija, kas ļauj uzlabot meklēšanu, lai atrastu rezultātus noteiktā platformā. BBB 23 gadījumā “atrodiet rezultātus” var izmantot, lai cita starpā atrastu īpašus rezultātus tādās platformās kā YouTube, Twitter.

Skatīt rezultātus par

“Skatīt rezultātus par rezultātiem” ir Google funkcija, kas parāda meklēšanas rezultātus, kas saistīti ar noteiktu terminu. BBB 23 gadījumā “skatīt rezultātus par” var parādīt rezultātus, kas saistīti ar konkrētiem dalībniekiem, ievērojamiem programmas mirkļiem, cita starpā.

Saistītie meklējumi

Saistītie meklējumi ir pētījumi, kas saistīti ar noteiktu terminu, kas parādīti Google meklēšanas rezultātos. BBB 23 gadījumā saistītie meklējumi var būt uz dalībniekiem, pierādījumiem, strīdiem, cita starpā.

ADS TOP

ADS TOP ir reklāmas, kas tiek parādītas Google meklēšanas rezultātu augšgalā. BBB 23 gadījumā ADS top var būt ar programmu saistītas programmas reklāmas, piemēram, dalībnieku t -krekli, realitātes šova grāmatas, cita starpā.

ADS dibens

ADS dibens ir reklāmas, kas tiek parādītas Google meklēšanas rezultātu apakšā. BBB 23 gadījumā ADS dibens cita starpā var būt reklāmas ar programmu saistītiem produktiem, piemēram, pasākuma biļetes ar dalībniekiem.

karuselis

Carousel ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kurā tiek parādīti vairāki karuseļa formas rezultāti. BBB 23 gadījumā karuselis cita starpā var parādīt dalībnieku, ziņu, video fotoattēlus.

notikumi

Notikumi ir notikumi, kas saistīti ar konkrētu tēmu. BBB 23 gadījumā notikumus var būt mājā rīkotās partijas, cita starpā izvadīšanas pasākumi.

viesnīcu pakete

Hotels Pack ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kurā viesnīcas tiek parādītas netālu no izpētītās vietnes. BBB 23 gadījumā Hotels Pack var izmantot, lai parādītu viesnīcas netālu no vietas, kur notiek programmas fināls.

lidojumi

Lidojumi ir lidojumi, kas saistīti ar noteiktu tēmu. BBB 23 gadījumā lidojumi var būt lidojumi uz pilsētu, kur notiek programma, cita starpā ceļojumu paketes, lai skatītos finālu.

Darbs

Darbs ir darba vietas, kas saistītas ar noteiktu tēmu. BBB 23 gadījumā darba vietas var būt ar programmu saistītas darba iespējas, piemēram, producēšana, video rediģēšana.

Adreses pakotne

Adreses pakotne ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kur tiek parādītas adreses, kas saistītas ar pētīto vietni. BBB 23 gadījumā adreses paketi var izmantot, lai parādītu programmas mājas adresi.

saistītie produkti

Saistītie produkti ir produkti, kas saistīti ar konkrētu tēmu, kas parādīti Google meklēšanas rezultātos. BBB 23 gadījumā saistītie produkti var būt produkti, kas saistīti ar programmu, piemēram, dalībnieki, CAPS, cita starpā.

Populāri produkti

Populāri produkti ir populāri produkti, kas saistīti ar konkrētu tēmu, kas parādīti Google meklēšanas rezultātos. BBB 23 gadījumā populārie produkti var būt produkti, kas saistīti ar šovu, kas pieaug, piemēram, grāmatas realitātes šovā, iepriekšējo izdevumu DVDS, cita starpā.

Iepirkšanās reklāmas

Iepirkšanās reklāmas ir produktu reklāmas, kas parādītas Google meklēšanas rezultātos. BBB 23 gadījumā iepirkšanās reklāmas, cita starpā

Ar visiem šiem elementiem jūs varat palikt virsū visam, kas šodien notiks BBB 23 un maksimāli izmantot programmu. Nezaudē nevienu brīdi un izklaidējies!