Kas notiks BBB šodien 23

Kas notiks BBB šodien, 23.?

Big Brother Brasil ir viens no populārākajiem realitātes šoviem Brazīlijā un vienmēr rada daudz cerību par to, kas notiks katrā epizodē. 23. vietā skatītāji var gaidīt vairākas ziņas un līkločus visvairāk skatītajā mājā valstī.

Piedāvātais fragments

Piedāvātais fragments ir Google funkcija, kas izceļ atbilstošu fragmentu no meklēšanas rezultātu lapas. BBB gadījumā tas var būt fragments par to, kas notiks 23.

epizodē

SiteLinks

SiteLink ir papildu saites, kas parādītas Google meklēšanas rezultātos, kuras tās virza uz konkrētām vietņu lapām. BBB gadījumā tie var būt WebSiteLinks jaunumiem, video un informācijai par programmu.

Pārskati

Pārskati ir cilvēku pārskati un viedokļi par konkrētu tēmu. BBB gadījumā tie var būt pārskati par dalībniekiem, programmas testiem un notikumiem.

INDENTED

INDENTED ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kurā viens rezultāts ir iestatīts atpakaļ attiecībā pret citiem. BBB gadījumā tas var būt nokārtots rezultāts ar informāciju par 23.

epizodi

attēls

Attēli ir vizuāli elementi, kas var ilustrēt saturu. BBB gadījumā tie var būt dalībnieku, mājas un testu attēli, kas veikti programmā.

cilvēki arī jautā

Cilvēki arī jautā ir Google funkcija, kas parāda jautājumus, kas saistīti ar konkrētu tēmu. BBB gadījumā tie var būt tādi jautājumi kā “Kas šodien tiks likvidēts BBB?” vai “kurš uzvarēja līdera pārbaudē?”

iesaiņojiet vietējo

Pack vietne ir formāts, lai parādītu Google meklēšanas rezultātus, kas parāda informāciju par vietējām iestādēm. BBB gadījumā tā var būt pakete ar informāciju par māju, kurā dalībnieki ir norobežoti.

Zināšanu panelis

Zināšanu panelis ir informācijas panelis, kas tiek parādīts Google meklēšanas rezultātos, kas satur atbilstošus datus par konkrētu priekšmetu. BBB gadījumā tas var būt zināšanu panelis ar informāciju par programmu, vadītājiem un dalībniekiem.

FAQ

Bieži uzdotie jautājumi (FAQ) bieži tiek uzdoti jautājumi par konkrētu tēmu, ko papildina jūsu atbildes. BBB gadījumā tie var būt tādi jautājumi kā “Cik dalībnieku ir mājā?” vai “Kad būs programmas fināls?”

ziņas

Ziņas ir atjauninātas ziņas par konkrētu tēmu. BBB gadījumā tie var būt ziņas par programmas notikumiem, dalībnieku stratēģijām un izslēgšanu.

Image Pack

Image Pack ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kas parāda attēlu kopumu, kas saistīts ar konkrētu tēmu. BBB gadījumā tas var būt attēlu komplekts ar dalībnieku fotoattēliem.

Video

Video ir audiovizuāls saturs, kas var sniegt informāciju un izklaidi. BBB gadījumā tie var būt video par labākajiem programmas mirkļiem, intervijām ar dalībniekiem un spēles analīzi.

Piedāvātais video

Piedāvātais video ir ievērojams video Google meklēšanas rezultātos. BBB gadījumā tas var būt video ar epizodes kopsavilkumu 23.

Video karuselis

Video karuselis ir Google meklēšanas rezultātu formāts, kas parāda videoklipu karuseli, kas saistīts ar konkrētu tēmu. BBB gadījumā tā var būt video karuselis ar videoklipiem par dalībniekiem un programmas notikumiem.

Top stāsti

Top stāsti ir nesenas un būtiskas ziņas par konkrētu tēmu. BBB gadījumā tie var būt galvenie stāsti par jaunākajiem notikumiem mājā.

receptes

Receptes ir kulinārijas receptes, kas saistītas ar konkrētu tēmu. BBB gadījumā tās var būt receptes ēdieniem, kurus sagatavojuši programmas testu dalībnieki.

Darbs

Darbs ir nodarbinātības iespējas, kas saistītas ar noteiktu tēmu. BBB gadījumā tie var būt darba vietas, lai strādātu pie programmas ražošanas vai partneru uzņēmumiem.

Twitter

Twitter ir sociālais tīkls, kurā lietotāji var koplietot īsziņas un mijiedarboties ar citiem lietotājiem. BBB gadījumā tā var būt Twitter plūsma ar tvītiem par 23.

epizodi

Twitter karuselis

Twitter Carousel ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kas parāda tvīta karuseli, kas saistīts ar konkrētu tēmu. BBB gadījumā tas var būt Twitter karuselis ar tweets par dalībniekiem un notikumu notikumiem.

Atrodiet rezultātus vietnē

Atrast rezultātus vietnē “ir Google funkcija, kas ļauj uzlabot meklēšanu, lai atrastu rezultātus noteiktās vietnēs. BBB gadījumā tas var būt “atrast rezultātus”, lai meklētu informāciju par programmu no konkrētām vietnēm.

Skatīt rezultātus par

Skatīt rezultātus par google funkciju, kas parāda meklēšanas rezultātus, kas saistīti ar konkrētu tēmu. BBB gadījumā tas var būt “redzēt rezultātus par”, lai redzētu pētījumu rezultātus par dalībniekiem un notikumu notikumiem.

Saistītie meklējumi

Saistītie meklējumi ir pētījumi, kas saistīti ar konkrētu tēmu, kas parādīti Google meklēšanas rezultātos. BBB gadījumā tie var būt saistīti meklējumi, piemēram, “Kas šodien ir uz BBB sienas?” vai “kurš uzvarēja eņģeļa pārbaudē?”

ADS TOP

ADS TOP ir reklāmas, kas tiek parādītas Google meklēšanas rezultātu augšgalā. BBB gadījumā tie var būt ADS programmu sponsoru vai realitātes šova produkti.

ADS dibens

ADS dibens ir reklāmas, kas tiek parādītas Google meklēšanas rezultātu apakšā. BBB gadījumā tie var būt reklāmas programmu sponsoru vai realitātes šova produkti.

karuselis

Carousel ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kas parāda informācijas karuseli, kas saistīts ar konkrētu tēmu. BBB gadījumā tā var būt karuselis ar informāciju par dalībniekiem un programmas notikumiem.

notikumi

Notikumi ir notikumi, kas saistīti ar konkrētu tēmu. BBB gadījumā tie var būt tādi notikumi kā tematiskas ballītes, kas notiek mājās vai īpašus pasākumus programmas laikā.

viesnīcu pakete

Hotels Pack ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kas parāda informāciju par viesnīcu. BBB gadījumā tās var būt Pack viesnīcas ar informāciju par viesnīcām, kas atrodas netālu no mājas, kur dalībnieki ir norobežoti.

lidojumi

Lidojumi ir lidojumi, kas saistīti ar noteiktu tēmu. BBB gadījumā tie var būt lidojumi uz pilsētu, kurā tiek ierakstīta programma, lai fani varētu cieši sekot ierakstiem.

Darbs

Darbs ir nodarbinātības iespējas, kas saistītas ar noteiktu tēmu. BBB gadījumā tie var būt darba vietas, lai strādātu pie programmas ražošanas vai partneru uzņēmumiem.

Adreses pakotne

Adreses pakotne ir Google meklēšanas rezultātu displeja formāts, kas parāda adreses informāciju. BBB gadījumā tā var būt adreses pakete ar mājas adresi, kurā dalībnieki ir norobežoti.

saistītie produkti

Saistītie produkti ir produkti, kas saistīti ar konkrētu priekšmetu. BBB gadījumā tie var būt saistīti produkti, piemēram, t -krekli, vāciņi un citi ar programmu saistīti priekšmeti.

Populāri produkti

Populāri produkti ir populāri produkti, kas saistīti ar noteiktu priekšmetu. BBB gadījumā tie var būt populāri produkti kā īpašie žurnālu, DVD un citu ar programmu saistīti produkti.

Iepirkšanās reklāmas

Iepirkšanās reklāmas ir produktu reklāmas, kas parādītas Google meklēšanas rezultātos. BBB gadījumā tie var būt ar programmu saistītu programmas reklāmas, piemēram, dalībnieku t -krekli vai mājas dekorēšanas priekšmeti.

Īsāk sakot, BBB 23. epizode sola daudzas emocijas un pārsteigumus izrādes faniem. Tā kā ir pieejami tik daudz elementu un resursu, jūs varat atrast dažādas informācijas, ziņas un izklaides, kas saistītas ar lielo brāli Brazīliju.