Ko apmeklēt SP

Ko apmeklēt Sanpaulu

Ievads

Sanpaulu, lielākā Brazīlijas pilsēta, apmeklētājiem piedāvā daudz atrakciju. Ja plānojat ceļojumu uz pilsētu, šeit ir daži ieteikumi, ko apmeklēt Sanpaulu.

punkti

Sanpaulu ir dažādi apskates objekti, kurus ir vērts apmeklēt. Daži no populārākajiem ir:

1. Sanpaulu mākslas muzejs (MASP)

Masp ir viens no galvenajiem mākslas muzejiem Latīņamerikā. Atrodas Paulista avēnijā, muzejā atrodas plaša mākslas darbu kolekcija, ieskaitot gleznas, skulptūras un fotogrāfijas.

2. Ibirapuera parks

Ibirapuera parks ir viens no lielākajiem pilsētas parkiem Latīņamerikā. Parks, kura platība ir vairāk nekā 1,5 miljoni kvadrātmetru, parks piedāvā pastaigu telpas, riteņbraukšanu, piknikus, kā arī atrodas vairāki muzeji un kultūras telpas.

3. Sanpaulu pašvaldības tirgus

Sanpaulu pašvaldības tirgus ir obligāti jāredz gastronomijas cienītājiem. Tur jūs atradīsit plašu augļu, dārzeņu, sieru, vīnu un garšvielu klāstu, kā arī restorānus, kas pasniedz tipiskus Sanpaulu virtuves ēdienus.

Citas atrakcijas

Papildus iepriekšminētajiem apskates objektiem Sanpaulu piedāvā arī vairākas citas atrakcijas, piemēram:

1. Pašvaldības teātris

Sanpaulu pašvaldības teātris ir viens no galvenajiem valsts teātriem. Ar satriecošu arhitektūru teātris piedāvā daudzveidīgu programmu, ieskaitot operas, baletus un lugas.

2. Avenida Paulista

Paulista avēnija ir viens no galvenajiem pilsētas ceļiem un ir pazīstams ar savu uzbudinājumu un daudzveidību. Tur jūs atradīsit plašu veikalu, restorānu, muzeju un kultūras centru klāstu.

3. Valsts Pinacoteca

Valsts Pinacoteca ir viens no vecākajiem Sanpaulu muzejiem, un tajā atrodas svarīga Brazīlijas mākslas kolekcija. Pati ēka ir arī pievilcība ar tās vēsturisko arhitektūru un skaistajiem dārziem.

Secinājums

Sanpaulo ir pilsēta, kas pilna ar dzīvi, un apmeklētājiem piedāvā daudz atrakciju. Ja plānojat ceļojumu uz pilsētu, noteikti apmeklējiet minētos apskates objektus un izpētiet visu, ko Sanpaulo var piedāvāt.