Kas ir 100 no CDI

Kas ir 100% no cdi?

Starpbanku depozīta sertifikāts (CDI) ir finanšu iestāžu izsniegts nosaukums, lai savāktu līdzekļus. Tā kalpo kā atsauce uz procentu likmēm, kas praktizētas finanšu tirgū.

Runājot par “100% CDI”, tas nozīmē, ka ieguldījums iegūst tieši tādu pašu likmi kā CDI. Tas ir, ja CDI ir 6% gadā, ieguldījums, kas dod 100% CDI, arī gadā iegūs 6%.

Kā darbojas CDI?

CDI tiek aprēķināts katru dienu, un tā likmi atklāj CETIP (aizbildnības un finanšu norēķinu centrs). Šī likme tiek izmantota kā atsauce dažādiem ieguldījumiem, piemēram, ieguldījumu fondu di.

Di investīciju fondi ir zināms kā konservatīvi un zems risks. Viņi cenšas ievērot CDI variācijas, piedāvājot investoriem rentabilitāti CDI likmes tuvumā.

Ieguldījumu priekšrocības 100% CDI

Ieguldījumi produktos, kas dod 100% CDI, var būt interesants risinājums tiem, kas meklē lielāku rentabilitāti nekā tas, ko piedāvā, piemēram, ietaupījumu. Turklāt šiem ieguldījumiem bieži ir ikdienas likviditāte, ti, ir iespējams izpirkt naudu jebkurā laikā.

Vēl viena priekšrocība ir drošība. CDI ir indikators, ko izmanto slavenas finanšu iestādes, kas ieguldītājam rada lielāku uzticamību.

Secinājums

Ieguldījumi produktos, kas dod 100% CDI, var būt interesanta alternatīva tiem, kas meklē lielāku rentabilitāti nekā ietaupījumi, ar finanšu tirgus izmantotā rādītāja drošību. Tomēr pirms jebkādu ieguldījumu veikšanas ir svarīgi novērtēt administrācijas likmes un citas saistītās izmaksas.