Kāds ir žurnāls

Kas ir Torā?

Žurnāls ir termins, ko izmanto koka un mežsaimniecības apgabalā, lai atsauktos uz sagrieztu koku stumbru un vēl nav veikta apstrāde vai apstrāde. Tā ir Madeiras bruto un dabiskā forma, pirms tiek pārveidots par tādiem produktiem kā dēļi, sijas, mēbeles.

Torra raksturojums

Log parasti ir cilindriska forma, un to veido dažādas detaļas. Centrālā daļa, kas pazīstama kā kodols, ir vecākā un izturīgākā, savukārt ārējā daļa, ko sauc par Alburno, ir skaidrāka un mīkstāka. Turklāt žurnāls var parādīt mums, plaisas un citas īpašības, kas ir svarīgas, lai noteiktu to kvalitāti un izmantošanu.

Toras apstrāde

Pēc sagriešanas žurnāls apstrādes procesā, lai kļūtu par galaproduktu. Šis process ietver tādas darbības kā izvēršana, kur žurnāls tiek pārveidots par tabletēm vai citiem vēlamajiem formātiem, un žāvēšana, kas samazina koka mitrumu, lai izvairītos no tādām problēmām kā deformācija un puve.

Turklāt žurnālu var izmantot arī celulozes un papīra ražošanā, kokogļu ražošanā un pat kā izejvielu enerģijas ražošanai.

Toras nozīme

Žurnāls ir ārkārtīgi svarīgs koksnes rūpniecībai, jo no tā tiek ražoti dažādi produkti, kurus mēs izmantojam mūsu ikdienas dzīvē. Turklāt koka izmantošana no ilgtspējīgiem baļķiem veicina mežu saglabāšanu un ietekmes uz vidi samazināšanu.

zinātkāre:

Vai jūs zinājāt, ka žurnāla izmantošana būvniecībā ir veca prakse? Kopš vistuvākajiem laikiem koks ir izmantots kā celtniecības materiāls, pateicoties tā izturībai, izturībai un apstrādes vieglumam.

  • Toras ieguvumi
  • Labvēlības process
  • Žurnāla izmantošana rūpniecībā
  • Ietekme uz vidi

  • nosaukums
    autors
    dati

    Lasīt vairāk par šo tēmu šeit

    Avots: www.exemplo.com

    Kā izmantot žurnālu interjera dekorācijā Marina Silva 10/05/2022
    Logības nozīme būvniecībā João Santos 15/06/2022
    Dažādi koka veidi, kas iegūti no žurnāla Carolina Oliveira 20/07/2022