Ko nozīmē nemainīgs

ko nozīmē nemainīgs?

Vārds “nemainīgs” ir termins, ko lieto gramatikā, lai aprakstītu vārdus, kas to formā nemainās, dzimuma, skaita, pakāpes vai verbālās fleksijas gadījumā. Šie vārdi paliek nemainīgi, neatkarīgi no konteksta, kurā tie tiek izmantoti.

nemainīgu vārdu piemēri

Portugāles valodā ir dažādi nemainīgu vārdu veidi. Daži piemēri ir:

  • Adverbs: Vārdi, kas modificē darbības vārda, īpašības vārda vai cita adverba nozīmi, piemēram, “labs”, “slikts”, “ļoti”, “mazs”, cita starpā.
  • prievārdi: Vārdi, kas nodibina attiecības starp diviem lūgšanas terminiem, piemēram, “no”, “uz”, ar “,” iekšā “, cita starpā.
  • savienojumi: Vārdi, kas savieno vienas un tās pašas lūgšanas lūgšanas vai terminus, piemēram, “un”, “vai”, “, bet”, “kāpēc”, cita starpā.
  • starpsaucieni: Vārdi, kas cita starpā izsaka emocijas, jūtas vai reakcijas, piemēram, “ah”, “oh”, “phew”, “Oba”.

nemainīgu vārdu nozīme

Neliecīgiem vārdiem ir galvenā loma teikumu un komunikācijas veidošanā kopumā. Viņi palīdz nodibināt attiecības starp terminiem, norādīt apstākļus, izteikt emocijas un savienot idejas.

Nelabvēlīgu vārdu lietošanas piemērs

Lai ilustrētu nemainīgu vārdu lietošanu, apskatīsim šādu teikumu:

i garša ļoti no ceļojuma /Strong> eksotiski .

Šajā teikumā mēs varam identificēt šādus nemainīgus elementus:

  • adverbs: “ļoti”
  • prievārds: “no” un “uz”

Šie vārdi ir svarīgi, lai teikumā nodotu vēlamo nozīmi, norādot uz ceļojuma un vēlamā galamērķa garšas intensitāti.

Secinājums

Nelabojami vārdi ir svarīgi elementi portugāļu valodā, jo teikumu celtniecībā tie veic dažādas funkcijas. Viņi palīdz nodibināt attiecības, izteikt emocijas un savienot idejas. Ir svarīgi saprast šo vārdu nozīmi un izmantošanu efektīvai un pareizai komunikācijai.