Kas ir paplašināšanas atļauja siena dienā

Kas ir paplašināšanas atļauja siena dienā?

Siena diena ir ļoti populāra virtuālās saimniecības spēle, kas pieejama mobilajām ierīcēm. Tajā spēlētājiem ir iespēja pārvaldīt savu saimniecību, stādīt un novākt kultūras, radīt dzīvniekus un mijiedarboties ar citiem spēlētājiem. Viena no galvenajām spēles iezīmēm ir iespēja paplašināt saimniecību, palielināt tās teritoriju un pievienot jaunas funkcijas.

Paplašināšanas atļauja

Paplašināšanas atļauja ir siena dienas funkcija, kas ļauj spēlētājiem palielināt jūsu saimniecības lielumu. Katrai paplašināšanai ir nepieciešams noteikts atļauju daudzums, ko var iegūt dažādos veidos.

Kā iegūt paplašināšanas atļaujas

Siena dienā ir vairāki veidi, kā iegūt paplašināšanas atļaujas:

  • Pērciet spēļu veikalā: spēlētāji var iegādāties paplašināšanas atļaujas tieši no spēļu veikala, izmantojot monētas vai dimantus.
  • Pilnīgi uzdevumi: veicot spēles uzdevumus un misijas, spēlētāji var saņemt paplašināšanas atļaujas kā atlīdzību.
  • Piedalieties pasākumos: Īpašo pasākumu laikā Hay Day spēlētājiem ir iespēja iegūt paplašināšanas atļaujas, izpildot izaicinājumus un mērķus.
  • Mijiedarbojas ar draugiem: spēlētāji var apmeklēt savu draugu saimniecības un palīdzēt viņiem. Apmaiņā viņi var saņemt paplašināšanas atļaujas, piemēram, paldies.
  • Lauku ekspansijas ieguvumi

    Saimniecības paplašināšanās siena dienā spēlētājiem sniedz vairākas priekšrocības. Palielinot saimniecības lielumu, viņiem ir iespēja iestādīt vairāk kultūru, radīt vairāk dzīvnieku un būvēt jaunas ēkas. Tas viņiem ļauj radīt vairāk funkciju, iegūt vairāk monētu un ātrāk virzīt spēli.

    Turklāt saimniecības paplašināšana arī atslēdz jaunas spēles un jomas, nodrošinot pilnīgāku un daudzveidīgāku pieredzi.

    Galīgie apsvērumi

    Siena dienas paplašināšanas atļauja ir svarīga iezīme spēlētājiem, kuri vēlas paplašināt savu saimniecību un maksimāli izmantot spēles daļu. Izmantojot dažādus veidus, kā iegūt autorizācijas, spēlētāji var brīvi izvēlēties labāko stratēģiju, lai paplašinātu savu saimniecību un gūtu panākumus siena dienā.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir noskaidrojis jūsu šaubas par šo tēmu. Izklaidējieties spēlēt un veiksmi jūsu saimniecības paplašināšanā!