Kas ir labs, lai mazinātu kaklu

Kas ir labs, lai mazinātu kaklu?

iekaisis kakls ir izplatīts simptoms, ko var izraisīt dažādi apstākļi, piemēram, vīrusu vai baktēriju infekcijas, alerģijas, skābes reflukss vai kairinājums, kas saistīts ar pārmērīgu balss izmantošanu. Ja jūs ciešat no kakla iekaisuma, ir vairāki pasākumi, kas var palīdzēt mazināt diskomfortu. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažas iespējas, kas var būt efektīvas.

mājas aizsardzības līdzekļi, lai mazinātu iekaisis kakls

1. Gargling ar sālsūdeni: sajauciet pusi tējkarotes sāls glāzē silta ūdens un vairākas reizes dienā. Tas var palīdzēt samazināt iekaisumu un mazināt sāpes.

2. Zāļu tēja: dzerot karstu zāļu tēju, piemēram, kumelīšu, piparmētru vai ingveru, var sniegt īslaicīgu atvieglojumu iekaisis kakls.

3. Medus un citrons: sajauciet tējkaroti medus un dažus pilienus citronu sulas siltā ūdenī. Dzeriet šo maisījumu, lai mazinātu sāpes un nomierinātu rīkli.

zāles, lai mazinātu iekaisis kakls

1. BEZMAKSAS -Sale Analgeastics: tādas zāles kā acetaminofēns vai ibuprofēns var palīdzēt mazināt kakla sāpes un iekaisumu.

2. Rīklis granulas: granulas, kas satur tādas sastāvdaļas kā mentols, eikalipts vai propoliss

3. Anestēzijas aerosoli: aerosoli, kas satur benzokaīnu vai lidokaīnu

Kad apmeklēt ārstu

Lai arī lielāko daļu gadījuma sāpju kakls izraisa vīrusu infekcijas un tas pats par sevi uzlabojas, ir situācijas, kad ir svarīgi meklēt medicīnisko palīdzību. Konsultējieties ar veselības aprūpes speciālistu, ja:

  • iekaisis kakls saglabājas vairāk nekā nedēļu;
  • Jums ir grūti norīt vai elpot;
  • Pašreizējais augsts drudzis;
  • Ievērojiet baltus plankumus vai rīkles strutas;
  • Pašreizējas intensīvas ausu sāpes;
  • Ir izsitumi;
  • ir atkārtots vai bieža iekaisis kakls.
  • Atcerieties, ka šis raksts ir tikai informatīvs un neaizstāj medicīnisko konsultāciju. Katrs gadījums ir unikāls, un veselības aprūpes speciālists var novērtēt savu stāvokli un ieteikt pienācīgu ārstēšanu.

    Mēs ceram, ka šie padomi var palīdzēt mazināt kaklu. Rūpējies un saglabājiet veselību!