Kas ir labs hemoroīdu mājas ārstniecības līdzekļiem

Kas ir labs hemoroīdam: mājas līdzekļi un ārstēšanas padomi

Ievads

Hemoroīdi ir paplašināti un iekaisušas vēnas, kas atrodas anālajā reģionā, un tie var izraisīt diskomfortu un sāpes. Ir pieejamas vairākas procedūras, ieskaitot mājas aizsardzības līdzekļus, kas var palīdzēt mazināt simptomus un veicināt dziedināšanu. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažas mājas novēršanas iespējas un hemoroīdu ārstēšanas padomus.

Hemoroid

mājas aizsardzības līdzekļi

Ir vairākas mājas novēršanas iespējas, kas var palīdzēt mazināt hemoroīdu simptomus. Ir svarīgi atcerēties, ka šīs zāles var sniegt īslaicīgu atvieglojumu, bet neaizstāt konsultācijas ar speciālistu ārstu. Pārbaudiet dažas iespējas:

  • Ice saspiež: Ledus kompreses uzklāšana skartajā reģionā var palīdzēt mazināt pietūkumu un mazināt sāpes.
  • Sēdekļu vannas: Siltu sēdekļu ar siltu ūdeni apmēram 15 minūtes, divas reizes dienā, var palīdzēt mazināt diskomfortu un veicināt dziedināšanu.
  • Ziedes un krēmi: Hemoroīdu ārstēšanai ir īpašas ziedes un krēmi, kas var palīdzēt samazināt iekaisumu un mazināt simptomus.
  • Veselīga ēšana: Diēta, kas bagāta ar šķiedrām, augļiem, dārzeņiem un daudz ūdens dzeršana, var palīdzēt novērst aizcietējumus, kas ir hemoroīdu attīstības riska faktors.
  • Himorroid ārstēšanas padomi

    Papildus mājas līdzekļiem ir daži ārstēšanas padomi, kas var palīdzēt mazināt hemoroīdu simptomus. Pārbaudiet to:

    • Izvairieties no pārmērīgas piepūles evakuācijas laikā: Evakuācijas laikā izvairieties no pārmērīga stipruma, jo tas var pasliktināt hemoroīdu simptomus.
    • Uzturiet labu higiēnu: pēc katras evakuācijas nomazgājiet anālo reģionu ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Izvairieties no rupja tualetes papīra izmantošanas, jo tas var kairināt reģionu.
    • Nēsājiet kokvilnas apakšveļu: Izvēlieties kokvilnas apakšveļu, kas ļauj ādai elpot un novērst mitruma uzkrāšanos anālajā reģionā.
    • Izvairieties no sēdēšanas vai stāvēšanas ilgstoši: Sēžot vai stāvam ilgu laiku var palielināt spiedienu uz anālā reģiona vēnām, pasliktinot hemoroīdu simptomus.

    Kad apmeklēt ārstu

    Lai arī mājas ārstniecības līdzekļi un ārstēšanas padomi var palīdzēt mazināt hemoroīdu simptomus, ir svarīgi meklēt speciālistu, ja simptomi saglabājas vai pasliktinās. Ārsts var novērtēt problēmas nopietnību un norādīt katra gadījuma vispiemērotāko ārstēšanu.

    Secinājums

    Hemoroīdi var būt neērti un sāpīgi, taču ir ārstēšanas iespējas, kas var palīdzēt mazināt simptomus. Šajā rakstā minētie mājas aizsardzības līdzekļi un ārstēšanas padomi var būt noderīgi, taču ir svarīgi konsultēties ar speciālistu ārstu, lai pareizi diagnosticētu un pareizu ārstēšanu.

    Avots: www.exemplo.com