Kas ir labi, lai izturētu klepu

Kas ir labs klepus klepus

Klepus ir izplatīts simptoms, ko var izraisīt dažādi apstākļi, piemēram, saaukstēšanās, gripa, alerģijas, astma, bronhīts, cita starpā. Ir svarīgi ārstēt klepu, lai mazinātu diskomfortu un veicinātu atveseļošanos.

mājas aizsardzības līdzekļi, lai izietu klepus

Ir vairāki mājas aizsardzības līdzekļi, kas var palīdzēt nokārtot klepu. Daži no tiem ietver:

  • ingvera tēja: ingveram ir pretiekaisuma un atskaites īpašības, kas var palīdzēt mazināt klepu. Sagatavojiet tēju ar svaigu ingveru un dzeriet pāris reizes dienā.
  • medus ar citronu: medus un citrona kombinācija ir pazīstama ar nomierinošām un atkrēpošanas īpašībām. Sajauciet ēdamkaroti medus ar pusi citronu sulu un paņemiet pirms gulētiešanas.
  • Burkānu sīrups: burkānam ir dabiskas prettūzikas īpašības. Pagatavojiet burkānu ūdenī un medū un paņemiet iegūto sīrupu dažas reizes dienā.
  • zāles, lai nodotu klepu

    Papildus mājas aizsardzības līdzekļiem ir arī medikamenti, kas var palīdzēt nokārtot klepu. Daži no tiem ietver:

    • Izmēri sīrupi: Šie sīrupi palīdz atslābināt gļotas un atvieglot to izslēgšanu.
    • Antiklu sīrups: Šie sīrupi palīdz samazināt vēlmi klepot.
    • pretsāpju līdzekļi un pretiekaisuma līdzekļi: Klepus gadījumos, ko izraisa iekaisums vai iekaisis kakls, šīs zāles var norādīt.

    Kad meklēt ārstu?

    Ir svarīgi meklēt medicīnisko palīdzību, ja klepus saglabājas vairāk nekā divas nedēļas, ja to pavada citi nopietni simptomi, piemēram, augsts drudzis, elpas trūkums, sāpes krūtīs vai ja tas traucē miegu un ikdienas aktivitātes. /P>

    Atceroties, ka šis emuārs ir tikai informatīvs un neaizstāj medicīnisko konsultāciju. Pirms jebkādas ārstēšanas uzsākšanas vienmēr konsultējieties ar veselības aprūpes speciālistu.