Kas ir labs vīna paģirām

Kas ir labs vīna paģirām?

Vīna paģiras ir izplatīta problēma daudziem cilvēkiem, kuri bauda šo dzērienu. Simptomi var būt galvassāpes, slikta dūša, nogurums un dehidratācija. Par laimi, ir daži pasākumi, kurus varat veikt, lai mazinātu vīna paģiru sekas un justos labāk ātrāk.

mitrināt

Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc jūs varat justies slikti pēc vīna dzeršanas, ir dehidratācija. Alkohols ir diurētiķis, kas nozīmē, ka tas palielina urīnu biežāk, izraisot šķidruma zudumu. Lai apkarotu dehidratāciju, dzeriet daudz ūdens vai izotoniskus dzērienus, lai aizstātu zaudētos elektrolītus.

Pareizi barot

Līdzsvarotas maltītes ēšana pirms vīna dzeršanas var palīdzēt samazināt paģiru sekas. Tauki bagātīgi pārtikas produkti, piemēram, avokado un olīveļļa, var palīdzēt pārklāt kuņģi un lēnu alkohola absorbciju. Turklāt B vitamīnu bagātie pārtikas produkti, piemēram, olas un banāni, var ātrāk palīdzēt metabolizēt alkoholu.

atpūta

Alkohols var traucēt miega kvalitāti, ļaujot jums justies nogurušam un sajust nākamajā dienā. Tāpēc ir svarīgi atpūsties un ļaut ķermenim pareizi atgūties. Nostipriniet, gulējiet nedaudz vairāk vai vienkārši atpūtieties dienas laikā, lai palīdzētu mazināt paģiru simptomus.

Izvairieties no kofeīna

Daudzi cilvēki izmanto kofeīnu, lai apkarotu paģiru izraisīto nogurumu. Tomēr kofeīns var pasliktināt dehidratāciju un palielināt aizkaitināmību. Vislabāk ir izvairīties no kafijas dzērieniem, piemēram, kafijas un enerģijas, un izvēlēties augus vai citronu ūdeni, lai paliktu hidratēts.

zāles

Ja paģiru simptomi saglabājas, jūs varat apsvērt iespēju lietot zāles pārdošanā, lai mazinātu galvassāpes un nelabumu. Tomēr ir svarīgi lasīt un ievērot narkotiku norādījumus un konsultēties ar ārstu, ja simptomi pasliktinās vai saglabājas ilgu laiku.

Īsāk sakot, labākais veids, kā izvairīties no vīna paģirām, ir dzert ar mēru. Tomēr, ja jūs to pārspīlējat, šie padomi var palīdzēt mazināt simptomus un paātrināt atveseļošanos. Vienmēr atcerieties dzert atbildīgi un zināt savas robežas.