Kas ir labs mazuļa vardei

Kas ir labs mazuļu vardēm?

Varde, kas pazīstama arī kā perorāla kandidoze, ir infekcija, ko izraisa Candida albicans sēnīte, kas var ietekmēt mazuļus un mazus bērnus. Šis stāvoklis ir izplatīts un var izraisīt diskomfortu un kairinājumu mazuļa mutē. Šajā rakstā parunāsim par to, kas ir labi izturēties pret vardi mazuļiem.

Sapinho ārstēšana mazuļiem

Bērnu vardēm ir vairākas ārstēšanas iespējas. Pirms jebkāda veida ārstēšanas uzsākšanas ir svarīgi konsultēties ar ārstu vai pediatru. Dažas no visbiežāk sastopamajām ārstēšanas metodēm ir:

  • perorālie pretsēnīšu līdzekļi: Ārsts var izrakstīt perorālu pretsēnīšu apkarošanu, lai apkarotu infekciju. Ir svarīgi ievērot ārsta norādījumus un pabeigt visu ārstēšanas ciklu.
  • Tēmas pretsēnīšu līdzekļi: Papildus perorāliem pretsēnīšu līdzekļiem ārsts var arī ieteikt izmantot aktuālus pretsēnīšu līdzekļus, piemēram, krēmus vai risinājumus, lai tieši uzklātu mazuļa muti.
  • perorālā higiēna: mazuļa mutes higiēnas turēšana ir kritiska, lai ārstētu un novērstu vardi. Ir svarīgi notīrīt mazuļa muti ar marli vai autiņu, kas samitrināts filtrētā ūdenī pēc katras zīdīšanas.
  • No Sapinho zīdaiņiem

    Papildus ārstēšanai ir svarīgi arī pieņemt profilakses pasākumus, lai izvairītos no zupas zīdaiņiem. Daži padomi ietver:

    • zīdīšana: mātes pienam ir īpašības, kas palīdz novērst vardi. Zīdaiņa zīdīšana tikai līdz 6 mēnešiem var palīdzēt samazināt infekcijas risku.
    • Pareiza pudeļu un mānekļa tīrīšana: Ja mazulis izmanto pudeles vai mānekļus, ir svarīgi veikt pareizu tīrīšanu, lai novērstu sēnīšu izplatīšanos.
    • Izvairieties no nevajadzīgu antibiotiku lietošanas: pārmērīga antibiotiku lietošana var mainīt baktēriju floras līdzsvaru mazuļa mutē, dodot priekšroku vardes parādīšanai. Tāpēc ir svarīgi lietot antibiotikas tikai tad, ja tas ir nepieciešams un pēc medicīniskas receptes.

    Ir svarīgi atcerēties, ka katrs gadījums ir unikāls un ka medicīniskā sekošana ir būtiska pareizai diagnozei un pareizai ārstēšanai. Nelietojiet zāles vai ārstēšanu bez medicīniskas konsultācijas.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir noskaidrojis jūsu šaubas par to, kas ir labs mazuļiem. Papildu simptomu vai šaubu noturības gadījumā nevilcinieties konsultēties ar veselības aprūpes speciālistu.