Kas ir labi, lai iegūtu flegmu

Kas ir labs flegma ņemšanai?

Qatarro ir sekrēcija, ko rada elpceļi kā aizsardzības veids pret kaitinošiem līdzekļiem, piemēram, vīrusiem, baktērijām un putekļiem. Tomēr, ja ir pārmērīga flegma uzkrāšanās, tas var izraisīt diskomfortu un grūtības elpošanu. Šajā emuārā parunāsim par dažām iespējām, kas var palīdzēt mazināt flegmu.

Dabiski līdzekļi

Ir daži dabiski līdzekļi, kas var palīdzēt nomest flegmu un atvieglot tā likvidēšanu. Daži no tiem ietver:

  • Augu tēja: augu tējas, piemēram, piparmētra, eikalipts un kumelīte, var palīdzēt mazināt deguna sastrēgumus un atbrīvot flegmu.
  • tvaika ieelpošana: tvaiku ieelpošana, izmantojot mitrinātāju vai karstā ūdens baseinu un dvieli uz galvas, var palīdzēt nomest flegmu un mazināt deguna sastrēgumus.
  • ingvers: ingveram ir pretiekaisuma un atkrēpošanas īpašības, un tas var palīdzēt nomest flegmu. Var patērēt tējas veidā vai pievienot pārtikai.

zāles

Papildus dabiskajiem līdzekļiem ir arī medikamenti, kurus var izmantot flegma mazināšanai. Daži no tiem ietver:

  • Centeor: atskaites līdzekļi palīdz atbrīvot flegmu, atvieglojot to likvidēšanu. Tos var atrast sīrupu vai planšetdatoru veidā.
  • mucolīts: mukolītiskie līdzekļi palīdz plūst flegmu, padarot to vieglāku. Tos var atrast arī sīrupu vai planšetdatoru veidā.
  • Kad meklēt ārstu?

    Ir svarīgi atzīmēt, ka pastāvīgas flegma gadījumos ar asinīm, augstu drudzi vai grūtībām elpojot, ir svarīgi meklēt medicīnisko palīdzību. Profesionālis var novērtēt situāciju un norādīt vispiemērotāko ārstēšanu.

    Mēs ceram, ka šī informācija jums ir bijusi noderīga. Pirms jebkādas ārstēšanas uzsākšanas vienmēr atcerieties konsultēties ar ārstu.