Kas ir labs, lai izņemtu purpursarkanu no acs

Kas ir labs, lai izņemtu purpursarkanu no acs?

Violetas acs var būt sāpīga un mulsinoša. Ja jūs meklējat veidus, kā paātrināt atveseļošanos un samazināt zilumu izskatu, šis raksts ir paredzēts jums. Šeit mēs apspriedīsim dažas efektīvas iespējas, kā palīdzēt ātrāk izņemt purpursarkanu.

Aukstais kompreses

Viens no vienkāršākajiem un efektīvākajiem veidiem, kā samazināt purpursarkanas acs pietūkumu un krāsas maiņu, ir uz skartajām zonām uzklāt aukstas kompreses. Jūs varat izmantot ledus maisiņu, somu ar saldētu dārzeņu vai pat aukstu karoti. Noteikti apņemiet auksto priekšmetu audumā, lai izvairītos no ādas apdegumiem.

Arnica Ziede

Arnica ir augs, kas pazīstams ar pretiekaisuma un pretsāpju īpašībām. Tirgū ir pieejamas Arnica ziedes, kas var palīdzēt paātrināt dziedināšanu un samazināt sasitumu. Izpildiet produkta instrukcijas un viegli uzklājiet ziede uz skarto zonu.

koriģējošais grims

Ja jums ir nepieciešams maskēt purpursarkanu aci īpašam gadījumam, koriģējošais aplauzums var būt lieliska iespēja. Izvēlieties koriģējošu krāsu pretī purpursarkanai, piemēram, dzeltenu vai zaļu korektoru, un viegli uzklājiet uz skarto zonu. Pēc tam izmantojiet pamatni un pulveri, lai standartizētu ādas krāsu.

atpūta un aprūpe

Papildus iepriekšminētajām iespējām ir svarīgi ļaut purpursarkanai acij atpūsties un atgūties. Izvairieties no aktivitātēm, kas var pasliktināt zilumus, piemēram, kontaktu sportu vai saules iedarbību. Pārliecinieties, ka gulējat pietiekami daudz un uzturiet veselīgu uzturu, lai veicinātu dziedināšanu.

Smagākos gadījumos vienmēr ir ieteicams konsultēties ar ārstu, lai novērtētu sasituma smagumu un iegūtu īpašas ārstēšanas vadlīnijas.