Kas ir Cabulosa

Kas ir cabulosa?

Kabulosa ir slengs, kuru tautā izmantoja Brazīlijā, lai aprakstītu kaut ko vai kādu, kas ir pārsteidzošs, iespaidīgs vai ārkārtējs. Tā ir izteiksme, kas galvenokārt ieguva ievērojamu nozīmi jauniešu un sociālajos tīklos.

Vārda cabulosa

izcelsme

Precīza vārda cabulosa izcelsme ir neskaidra, taču tiek uzskatīts, ka tas ir parādījies 1990. gados Brazīlijas ziemeļaustrumu reģionā. Sākotnēji tas tika izmantots, lai atsauktos uz kaut ko, kas izraisīja bailes vai bailes, bet laika gaitā nozīme ir kļuvusi saistīta ar kaut ko pārsteidzošu un iespaidīgu.

Vārda cabulosa

lietošana

Vārdu cabulosa var izmantot daudzos veidos, lai aprakstītu situāciju, cilvēku, objektu vai pat notikumu. Ir ierasts dzirdēt tādas izpausmes kā “tas ir ļoti kabinets!” vai “Viņš ir kabeļīgs puisis!”

1. piemērs:

João: Vai jūs redzējāt slavenā režisora ​​jauno filmu?

Maria: Jā, tas ir ļoti kabinets! Darbības ainas ir pārsteidzošas!

2. piemērs:

Pedro: Vakar es devos uz klinšu šovu, tas bija ļoti kabinets!

Lucas: Cik forši! Man patīk šādi šovi!

Vārda cabulosa

popularitāte

Cabulosa Expression ir ieguvusi popularitāti galvenokārt sociālajos tīklos, kur ir ierasts atrast mēmas, video un ziņas, izmantojot šo slengu. Turklāt vārds tiek plaši izmantots arī neoficiālās sarunās starp draugiem un jauniešiem.

  • Sociālie tīkli
  • Neformālas sarunas
  • Memes un video
  • Ziņkārības par vārdu Cabulosa

    Vārds Cabulosa var atrast arī dziesmās, filmās un seriālos, kas tiek izmantots kā veids, kā izteikt kaut ko ārkārtēju vai iespaidīgu. Turklāt ir ierasts redzēt vārda variācijas kā “cabulose” vīrietī un “cabulose” mātītē.


    mākslinieks
    mūzika

    atsauce

    anitta cabulosa
    mc kevinho cabulosa
    Marília Mendonça cabulosa