pantā mute runā, kas ir pilna sirds;

emuārs: dzejolis – mute runā, kas ir sirds

Ievads

Populārais teiciens “mute runā par to, kas ir sirds”, ir dzejolis, kas pauž domu, ka vārdi, kas iznāk no mūsu mutes, atspoguļo to, kas ir mūsu sirdīs. Šajā emuārā mēs izpētīsim šī panta nozīmi, darbību un praksi, papildus dažādu uzskatu un skaidrojumu analīzei atbilstoši dažādiem garīgiem uzskatiem un praksei.

Nozīme

Dzejolis “mute runā, kas ir sirds”, nozīmē, ka vārdi, kurus mēs izrunājam, atspoguļo mūsu intīmākās domas, jūtas un nodomus. Viņš mums atgādina, cik svarīgi ir rūpēties par mūsu sirdi un to, ko mēs ļaujam mums piepildīt savas domas un emocijas.

Darbība

Šī panta darbība ir saistīta ar saikni starp sirdi un muti. Kad sirds ir mīlestības, laipnības un līdzjūtības pilna, vārdi, kas iznāk no mutes, mēdz būt pozitīvi un rediģējoši. No otras puses, ja sirds ir pilna ar dusmām, naidu vai skaudību, vārdi var būt negatīvi un destruktīvi.

Kā rīkoties un praktizēt

Lai praktizētu šo pantu, ir svarīgi kultivēt labas domas un emocijas mūsu sirdīs. To var panākt, izmantojot meditāciju, pārdomas, lasot iedvesmojošus tekstus un meklējot sevis zināšanas. Turklāt ir svarīgi apzināties vārdus, kurus mēs izrunājam, un to ietekmi uz citiem.

kur atrast

Šo pantu var atrast Bībelē, precīzāk Mateja 12:34. Turklāt tas ir minēts arī vairākās gudrības un garīguma grāmatās.

Vīzija un skaidrojums saskaņā ar Bībeli

Saskaņā ar Bībeli šis pants mums atgādina par to, cik svarīgi ir rūpēties par mūsu sirdi, jo tas ir viņa dzīves avoti (Salamana pamācības 4:23). Jēzus arī mācīja, ka “no tā, kas sirdī ir pārpilnībā, tas runā mutē” (Lūkas 6:45), uzsverot saikni starp sirdi un vārdiem, kurus mēs izrunājam.

Vīzija un skaidrojums saskaņā ar spiritismu

Spiritismā šis dzejolis tiek interpretēts kā dabisks likums, kas pārvalda attiecības starp garīgo pasauli un materiālo pasauli. Saskaņā ar šo viedokli vārdus, kurus mēs runājam, ietekmē enerģijas un domas, kas mūs ieskauj, atspoguļojot mūsu sirds un prāta stāvokli.

Vīzija un skaidrojums saskaņā ar tarotu, numeroloģiju, horoskopu un zīmēm

Tarot, numeroloģijas, horoskopa un pazīmju pētījumos šo pantu var interpretēt kā pārdomu par autentiskuma un sakritības nozīmi starp to, ko mēs jūtam un ko mēs izteicam. Šīs prakses var palīdzēt labāk izprast mūsu dzīvē esošās enerģijas un ietekmes un to, kā tās var ietekmēt mūsu vārdus.

Vīzija un skaidrojums saskaņā ar Candomblé un Umbanda

Candomblé un Umbanda šis pants var būt saistīts ar to, cik svarīgi ir rūpēties par mūsu ori (galvu) un domām, kas tajā dzīvo. Izmantojot rituālus, lūgšanas un saikni ar Orishas, ​​mēs cenšamies attīrīt sirdi un muti, lai izteiktie vārdi būtu gudrība un cieņa.

Vīzija un skaidrojums atbilstoši garīgumam

Garīgumā kopumā šis pants tiek uzskatīts par atgādinājumu, ka mēs esam atbildīgi par vārdiem, kas iznāk no mūsu mutes. Viņš aicina mūs kultivēt apziņu un vārdu izvēli, vienmēr cenšoties izteikt mīlestību, līdzjūtību un patiesību.

Secinājums

Izpētot dzejoli “mute runā, kas ir pilna, mēs varam saprast, cik svarīgi ir rūpēties par savu sirdi un vārdiem, kurus mēs izrunājam. Neatkarīgi no pieņemtā garīgā redzējuma, šī panta prakse aicina mūs būt apzinīgākiem un atbildīgākiem par mūsu vārdiem, vienmēr cenšoties izteikt mīlestību, laipnību un līdzjūtību.