Kas ir CC un CCO

Kas ir CC un CCO?

Kad mēs nosūtām e -pastu, mēs parasti izmantojam laukus “un” subjekts “, lai norādītu galveno saņēmēju un priekšmetu. Tomēr ir arī citi lauki, kurus var izmantot, lai nosūtītu ziņojuma kopijas citiem vai paslēptu saņēmēju identitāti.

cc (ar kopiju)

Lauks “CC” (ar kopiju) tiek izmantots, lai nosūtītu ziņojuma kopiju citiem papildus galvenajam saņēmējam. Pievienojot e -pasta adresi laukā “CC”, visi cilvēki, kas saņem ziņojumu, var redzēt, kuri saņēmuši visvairāk kopijas.

Piemēram, ja jūs nosūtāt e -pastu João un pievienojat Mariju laukā “CC”, gan Jānis, gan Marija saņems ziņojumu, un abi zinās, ka ziņojums tika nosūtīts abiem.

cco (ar slēptu kopiju)

Lauks “CCO” (ar slēptu eksemplāru) tiek izmantots, lai nosūtītu ziņojuma kopiju citiem, bez galvenajiem saņēmējiem nezinot, kuri visvairāk saņēmuši kopiju. Pievienojot e -pasta adresi laukā “CCO”, galvenie saņēmēji nezina par šo eksemplāru esamību.

Piemēram, ja jūs nosūtīsit e -pastu João un pievienojat Mariju laukā “CCO”, Jānis saņems ziņojumu, nezinot, ka arī Marija saņēma kopiju.

Kad jāizmanto CC un CCO?

Lauku “CC” parasti izmanto, ja vēlaties, lai visi saņēmēji zina, kuri saņēmuši lielāko ziņojuma kopiju. Tas var būt noderīgi situācijās, kad vēlaties, lai visi iesaistītie apzinātos sarunu vai kad jums vienlaikus ir jādalās ar informāciju ar vairākiem cilvēkiem.

Lauks “CCO” tiek izmantots, ja vēlaties nosūtīt ziņojuma kopijas citiem, bet jūs nevēlaties, lai galvenie saņēmēji to zina. Tas var būt noderīgi situācijās, kad jums jānosūta konfidenciāla informācija vai kad vēlaties saglabāt saņēmēju privātumu.

CC un CCO izmantošanas piemērs

Pieņemsim, ka jūs organizējat pārsteiguma ballīti draugam un jums ir jānosūta ielūgumi pa e -pastu. Jūs varat pievienot sava drauga adresi laukam “uz”, pievienojiet viesu adreses laukā “CC”, lai visi zinātu, kurš tika uzaicināts visvairāk, un pievienot savu adresi laukā “CCO”, lai jūsu draugs nezinātu ka jūs arī saņēmāt ielūguma kopiju.

Secinājums

Lauku “CC” un “CCO” izmantošana e -pastā ļauj jums nosūtīt ziņojuma kopijas citiem, vai nu dalīties ar informāciju, vai arī saglabāt saņēmēju privātumu. Ir svarīgi zināt, kad izmantot katru no šiem laukiem, lai nodrošinātu efektīvu un pareizu saziņu.