Kas ir federālais CND

Kas ir federālais cnd?

Federālo parādu negatīvais sertifikāts, kas pazīstams kā federālais CND, ir dokuments, ko izdod Brazīlijas federālie ieņēmumi, kas pierāda indivīda vai juridiskas personas fiskālo regularitāti aģentūrā. Šis sertifikāts ir nepieciešams dažādās situācijās, piemēram, dalība piedāvājumos, finansējuma iegūšana, līgumu slēgšana ar valdību, cita starpā.

Kā iegūt federālo CND?

Lai iegūtu federālo CND, ir jāsaskaņo ar visām nodokļu saistībām IRS. Tas, cita starpā, ietver nodokļu samaksu, sociālās apdrošināšanas iemaksas. Turklāt ir jāievēro visas juridiskās prasības un jāsniedz nodokļu pārskati noteiktos termiņos.

Lai pieprasītu federālo CND, jums ir jāpiekļūst IRS vietnei un jāievēro norādītie soļi. Ir svarīgi, lai visa nepieciešamā informācija būtu rokā, piemēram, CPF vai CNPJ numurs, kā arī informācija par indivīdu vai juridisko personu nodokļu situāciju.

Federālā CND nozīme

Federālais CND ir ārkārtīgi svarīgs dokuments, jo tas pierāda indivīda vai juridiskas personas fiskālo regularitāti IRS. Šī sertifikāta iegūšana rokā ir būtiska, lai piedalītos solīšanas procesos, finansējuma iegūšanā, līgumu ar valdību un pat nodokļu piemērotības pierādīšanu dažādās situācijās.

Turklāt federālais CND ir nepieciešams arī apvienošanās, pārņemšanas un uzņēmumu iekļaušanas gadījumos, jo pirms jebkāda darījuma veikšanas ir nepieciešams pierādīt, ka uzņēmums ir atjaunināts ar nodokļu saistībām.

Kā tiek izdots federālais CND?

Federālo CND izsniedz Brazīlijas federālie ieņēmumi, izmantojot elektronisko sistēmu. Lai to iegūtu, jums ir jāpiekļūst IRS vietnei un jāievēro norādītās darbības. Ir svarīgi, lai visa nepieciešamā informācija būtu rokā, piemēram, CPF vai CNPJ numurs, kā arī informācija par indivīdu vai juridisko personu nodokļu situāciju.

federālā CND pamatotība

Federālais CND ir derīgs 180 dienas no izdošanas dienas. Pēc šī perioda ir jāpieprasa jauns sertifikāts, lai pierādītu fiskālo regularitāti pirms IRS.

  • 1. solis: apmeklējiet IRS vietni;
  • 2. darbība: noklikšķiniet uz opcijas “sertifikāti”;
  • 3. darbība: atlasiet opciju “Parāda sertifikāta izdošana”;
  • 4. solis: aizpildiet pieprasītos datus, piemēram, CPF vai CNPJ;
  • 5. darbība: pārbaudiet informāciju un noklikšķiniet uz “Izdošanas sertifikāts”.

  • solis
    apraksts

    Atsauce: IRS

    1. darbība Piekļūstiet IRS vietnei
    2. solis noklikšķiniet uz opcijas “sertifikāts”
    3. solis Atlasiet “parāda sertifikāta izdošanu”
    4. solis Aizpildiet pieprasītos datus, piemēram, CPF vai CNPJ
    5. solis Pārbaudiet informāciju un noklikšķiniet uz “Izdevuma sertifikāts”