Kas tiek svinēts augustā

Kas tiek svinēts augustā?

Augustā visā pasaulē tiek svinēti vairāki datumi un pasākumi. Šajā emuārā mēs šajā mēnesī izpētīsim dažas no populārākajām un nozīmīgākajām svinībām.

piemiņas datumi

Viens no pazīstamākajiem un slavenajiem datumiem augustā ir Tēva diena, kas dažādās valstīs tiek svinēta dažādos datumos. Piemēram, Brazīlijā Tēva diena tiek svinēta mēneša otrajā svētdienā.

Turklāt augustā tiek svinēta arī Studentu diena, kas ir svarīgs datums, lai godinātu visus tos, kuri ir veltīti studijām un meklēšanai.

festivāli un pasākumi

Augustā visā pasaulē notiek dažādi festivāli un kultūras pasākumi. Kā piemēru var minēt Edinburgas, Skotijas festivālu, kas ir viens no lielākajiem mākslas festivāliem pasaulē, ar teātra, dejas, mūzikas un citu priekšnesumiem.

Vēl viens slavens pasākums ir Noting Hill karnevāls Londonā, kas notiek pagājušajā augusta nedēļas nogalē un piesaista tūkstošiem cilvēku, lai svinētu Karību jūras reģiona kultūru ar gājieniem, mūziku un dejām.

Curiosities

Vai jūs zinājāt, ka augusts ir pazīstams kā Crazy Dog mēnesis? Šī izteiksme radās tāpēc, ka agrāk tika uzskatīts, ka šajā gada periodā pastiprinājās suņu trakumsērgs.

Turklāt Augusts ir pazīstams arī kā māņticīgo riebuma mēnesis, jo viņi uzskata, ka tas ir neveiksmes mēnesis. Šī pārliecība var būt saistīta ar negatīviem vēsturiskiem notikumiem, kas notika augustā, piemēram, Romas impērijas krišana un Pirmā pasaules kara sākums

Secinājums

Augustā visā pasaulē ir dažādi piemiņas datumi, festivāli un pasākumi. Tas ir mēnesis, kas pilns ar svinībām un zinātkāri, kas ļauj mums uzzināt nedaudz vairāk par dažādām kultūrām un tradīcijām.

Mēs ceram, ka šis emuārs ir izraisījis jūsu interesi un ka jūs baudāt augusta mēnesi, lai svinētu un uzzinātu vairāk par dažādajām svinībām, kas notiek šajā periodā.