Jo Čārlijs atstāja divarpus vīriešus

Kāpēc Čārlijs atstāja divarpus vīriešus?

Divarpus vīrieši bija veiksmīgas komēdijas sērija, kas ieguva miljoniem fanu visā pasaulē. Tomēr viens no visspilgtākajiem sērijas mirkļiem bija varoņa Čārlija Harpera aiziešana, kuru spēlēja Čārlijs Šeins. Šajā emuārā mēs izpētīsim iemeslus, kāpēc Čārlijs iznāca no divarpus vīriešiem un kā tas ietekmēja šova dinamiku.

Pretrunas, kas saistītas ar Čārliju Šīnu

2011. gadā Čārlijs Šīns tika atlaists no sērijas, pateicoties virknei problemātiskas un pretrunīgi vērtētas izturēšanās. Aktieris bija iesaistīts skandālos, kas saistīti ar narkotiku lietošanu, ekstravagantām partijām un personīgām problēmām. Šī izturēšanās ietekmēja viņu spēju strādāt, un ražošana nolēma pārtraukt līgumu.

Ietekme uz

sēriju

Čārlija Harpera aiziešanai bija liela ietekme uz divarpus vīriešiem. Varonis bija seriāla varonis, un viņa ekscentriskā un smieklīgā personība bija viena no galvenajām izrādes atrakcijām. Ar savu aiziešanu rakstniekiem bija jāatrod veids, kā turpināt stāstu bez viņa.

Viens no atrastajiem risinājumiem bija jauna varoņa Valdena Šmita ieviešana, kuru spēlēja Eštons Kutčers. Valdens kļuva par jauno pludmales mājas iedzīvotāju un sērijai ienesa atšķirīgu dinamiku. Lai arī daži fani to labi uztvēra, daudzi nokavēja Čārlija Harpera klātbūtni.

sekas un kritika

Čārlija Šīna aiziešana un Eštona Kuthera ieeja plaši apsprieda un diskutēja par faniem un plašsaziņas līdzekļiem. Daži uzslavēja drosmi ražot, lai turpinātu sēriju bez viņu galvenā varoņa, savukārt citi uzskatīja, ka Čārlija Harpera neesamība ir atstājusi tukšumu.

Turklāt strīdi par Čārliju Šīnu ietekmēja arī sērijas reputāciju. Daudzi skatītāji ir saistījuši divus vīriešus ar aktiera personīgajām problēmām, kas, iespējams, ir nodarījušas kaitējumu viņa tēlam.

  • Čārlija Šeena un viņas karjeras vīrieši pēc pēcpusdienas un pusi
  • Ashton Kutcher un Walden Schmidt panākumi
  • Divarpus vīriešu mantojums

  • Raksturs
    aktieris

    Charlie Harper Charlie Sheen
    Walden Schmidt Ashton Kutcher