Jo Flamengo talismans ir grifs

Tā kā Flamengo talismans ir plēsonis

Flamengo, kas ir viens no lielākajiem futbola klubiem Brazīlijā, ir plēsējs kā talismans. Šī izvēle no pirmā acu uzmetiena var šķist ziņkārīga, taču aiz tā ir interesants stāsts.

Maskota

izcelsme

Stāsts par Flamengo talismanu datēts ar 1914. gadu, kad klubs saskārās ar finanšu krīzi un bija nepieciešams piesaistīt līdzekļus, lai neatpaliktu. Tajā laikā kluba prezidentam Gilberto Cardoso bija ideja spēlēt spēli pret Mangueira Futebol Clube, amatieru komandu.

Spēle bija paredzēta 1914. gada 3. novembrī, un Flamengo bija jāuzvar, lai iegūtu nepieciešamo kolekciju. Tomēr komanda bija sliktā fāzē un pretinieku pūlis sāka provocēt, sakot, ka Flamengo uzvarētu tikai tad, ja uz lauka lidotu barība.

Par visiem pārsteigumiem, mača laikā uz laukuma nolaidās grifs un palika tur visā spēlē. Flamengo uzvarēja ar 4-0, un fani pieņēma Vulture kā veiksmes simbolu un pārvarēt.

Vulture kā simbols, lai pārvarētu

Vulture, kas bieži saistīta ar nāvi un nelaimi, sāka pārstāvēt Flamengo spēju pārvarēt likstas un uzvarēt. Fani apskāva talismanu un tika pārdēvēts par “sarkanbrūnu nāciju”, atsaucoties uz kluba sarkano krāsu un Vulture.

Vulture ir arī dzīvnieks, kurš pielāgojas dažādām vidēm un ir pazīstams ar savu intelektu. Šīs īpašības bija saistītas ar Flamengo komandas spīli un apņēmību gadu gaitā.

karsējmeitenes kaislība

Vulture kā Flamengo talismana izvēle bija lēmums, kas iezīmēja kluba vēsturi un kļuva par fanu identifikācijas simbolu. Flamenguistas lepojas, ka tiek saukti par “plēsoņām” un lepni parāda kluba vairogu, kas ienes talismana attēlu.

Vulture ir klāt arī vairākās fanu, piemēram, dziesmu, karodziņu un rekvizītu izpausmēs, izpausmēs. Aizraušanās ar talismanu ir tik liela, ka Flamengo ir pazīstama kā “vismīļākais”, un tam ir viens no lielākajiem līdzjutējiem Brazīlijā.

  • Stāsts par Flamengo talismanu
  • Vulture izcelsme kā simbols, lai pārvarētu
  • Fanu aizraušanās ar talismanu

  • Curiosities
    Nozīme

    apņēmību un apņēmību

    Uzziniet vairāk par Flamengo

    Avots: flamengo.com.br

    Vulture ir dzīvnieks, kas pielāgojas dažādām vidēm Vulture atspoguļo spēju pārvarēt nelaimes
    plēsošana ir pazīstama ar savu intelektu Vulture simbolizē Flamengo komandas