Tāpēc ej un sludiniet evaņģēliju

Tāpēc IDE un sludina evaņģēliju

Evaņģēlijs ir cerības un pestīšanas vēstījums visiem, kas tic. Tas ir ielūgums pazīt Dievu un izjust jūsu mīlestību un piedošanu. Jēzus Kristus, Dieva Dēls, ieradās pasaulē, lai mūs samierinātu ar Tēvu un piedāvātu mūs mūžīgo dzīvi.

Evaņģēlija sludināšanas nozīme

Evaņģēlija sludināšana ir visu kristiešu atbildība. Jēzus mums iedeva šo misiju, pirms kāpa debesīs. Viņš teica: “Ej visu pasauli un sludina evaņģēliju katrai radībai” (Marka 16:15). Šī ir tieša Jēzus kārtība, un mums tas jāpakļaujas ar mīlestību un centību.

Kas ir evaņģēlijs?

Evaņģēlijs ir laba ziņa, ka Dievs mūs mīl un vēlas ar mums attiecības. Viņš radīja mūs dzīvot kopībā ar Viņu, bet grēks mūs atdalīja no Dieva. Tomēr Jēzus ieradās pasaulē, lai mūs samierinātu ar Tēvu, maksājot cenu par mūsu grēkiem pie krusta.

Jēzus ir ceļš, patiesība un dzīve (Jāņa 14: 6). Viņš ir vienīgais starpnieks starp Dievu un cilvēkiem, un caur Viņu mums var būt pieeja Tēvam. Tā kā mēs ticam Jēzum un pieņemam Viņa upuri par mums, mums ir piedots un saņemam mūžīgo dzīvību.

Kā sludināt evaņģēliju

Evaņģēlija sludināšanu var veikt dažādos veidos. Daži izvēlas dalīties Jēzus vēstījumā, izmantojot baznīcas sprediķus, citi dod priekšroku evaņģelizācijai ielās, kvadrātā vai pasākumos. Svarīgi ir tas, ka evaņģēlija vēstījums tiek pārsūtīts ar mīlestību, skaidrību un autentiskumu.

Papildus verbālai sludināšanai mēs varam arī sludināt evaņģēliju, izmantojot savu attieksmi un liecības par dzīvi. Kad mēs dzīvojam pēc Jēzus mācībām, mēs esam piemērs citiem un parādām evaņģēlija pārveidojošo spēku.

evaņģēlijs un internets

Internets ir arī spēcīgs veids, kā sludināt evaņģēliju. Izmantojot sociālos tīklus, emuārus un vietnes, mēs varam sasniegt cilvēkus no dažādām vietām un kultūrām. Ir iespējams dalīties ar ziņojumiem, liecībām, Bībeles studijām un resursiem, kas palīdz cilvēkiem uzzināt vairāk par Jēzu.

  • Piemērs tam ir kristiešu emuāri, kur jūs varat atrast atbilstošu saturu par evaņģēliju un kristīgo dzīvi. Šajos emuāros cita starpā var apskatīt tādas tēmas kā Bībeles pētījumi, pārdomas, liecības.
  • Varat arī izmantot videoklipus un attēlus, lai nodotu evaņģēlija ziņojumu. Piemēram, YouTube ir platforma, kurā daudzi kristieši dalās ar sludināšanas, liecību un kristīgās mūzikas videoklipiem.
  • Sociālie tīkli ir arī spēcīgs evaņģēlija sludināšanas līdzeklis. Izmantojot Facebook, Instagram, Twitter un citus tīklus, mēs varam dalīties ar Bībeles pantiem, iedrošinājuma ziņojumiem un personīgām liecībām.
  • Secinājums

    Evaņģēlijs ir mīlestības, cerības un pestīšanas vēstījums. Visi kristieši tiek aicināti sludināt evaņģēliju vai nu ar verbālu sludināšanu, dzīves liecību vai interneta izmantošanu. Svarīgi ir tas, ka evaņģēlija vēstījums tiek pārsūtīts ar mīlestību, skaidrību un autentiskumu, lai vairāk cilvēku varētu pazīt Jēzu un izjust savu mīlestību un piedošanu.