Pozīcijas, kas atstāj vīrieti traku

pozīcijas, kas vīrietim atstāj traku

Runājot par seksu, ir svarīgi izpētīt dažādas pozīcijas, lai saglabātu liesmu un nodrošinātu prieku gan vīriešiem, gan sievietēm. Šajā rakstā parunāsim par dažām pozīcijām, kas var padarīt cilvēku traku vēlmi. Nāc!

1. Apgrieztā cowgirl

Šī pozīcija ir klasiskās cowgirl variācija, bet ar vairāk prieka pieskārienu cilvēkam. Šeit sieviete ir mugurā pie partnera un kontrolē ritmu un iespiešanās dziļumu. Šī pozīcija ļauj intensīvai sieviešu G punkta stimulēšanai un arī nodrošina priviliģētu skatu cilvēkam.

2. Kucēns

Šī nostāja ir viena no vīriešu favorītiem, jo ​​tā ļauj dziļi iekļūt un intensīvi stimulēt punktu G. Šeit sieviete ir četras un vīrietis viņu iekļūst no aizmugures. Turklāt šī pozīcija arī ļauj vīrietim stimulēt sievietes klitoru ar rokām, vēl vairāk palielinot baudu abiem.

3. Automašīnas sēdeklis

Šī pozīcija ir lieliski piemērota, lai stimulētu sievietes g punktu un nodrošinātu intensīvu prieku cilvēkam. Šeit sieviete sēž krēslā vai uz augstas virsmas, bet vīrietis ceļos vai noliek stāvam viņas priekšā. Šī pozīcija ļauj perfektam iespiešanās leņķim stimulēt G punktu, kā arī nodrošina aizraujošu skatu cilvēkam.

4. O 69

Šī pozīcija ir savstarpējas baudas klasika. Šeit abi partneri guļ, pretī viens otram un vienlaikus stimulē sevi iekšķīgi. Šī pozīcija ļauj vīrietim gūt intensīvu prieku caur orālo seksu, vienlaikus nodrošinot arī prieku sievietei. Tā ir pozīcija, kas, protams, atstās vīrieti ar vēlmi.

5. Tauriņš

Šī pozīcija ir lieliski piemērota klitora stimulēšanai un intensīva prieka nodrošināšanai sievietēm. Šeit sieviete melo uz muguras un paceļ kājas, kamēr vīrietis ceļos starp viņiem un iekļūst viņu. Šī pozīcija ļauj intensīvai klitora stimulēšanai un arī sniedz aizraujošu skatu cilvēkam.

Secinājums

Dažādu seksuālo pozīciju izpēte ir lielisks veids, kā sajust attiecības un sagādāt prieku abiem partneriem. Iepriekš minētās pozīcijas ir tikai dažas no daudzajām pieejamajām iespējām. Atcerieties vienmēr sazināties ar savu partneri un izmēģināt jaunas pozīcijas, kas ir ērtas un patīkamas abām. Izklaidējieties!