Novietojums mazulim

Novietojums mazuļa dedzināšanai: padomi un aprūpe

Kad mazulis barojas, parasti ir norīt gaisu kopā ar pienu vai formulu. Šis gaiss var izraisīt diskomfortu un pat krampjus mazajā. Tāpēc ir svarīgi palīdzēt jums pēc barības. Šajā emuārā parunāsim par ideālo pozīciju, lai mazulis varētu burpēt un sniegt dažus padomus un rūpēties, lai nodrošinātu bērna labsajūtu.

Kāpēc ir svarīgi padarīt bērnu burp?

Burp ir kritiska, lai neļautu mazulim no uzkrātām gāzēm iegūt kuņģī. Turklāt dedzināšanas akts palīdz izvairīties no refluksa, kas var izraisīt diskomfortu un pat elpošanas problēmas. Tāpēc ir svarīgi palīdzēt mazulim novērst gaisu, kas tika uzņemts zīdīšanas laikā.

Pareiza mazuļa brūna pozīcija

Pareiza mazuļa dedzināšanas pozīcija var atšķirties atkarībā no mazā un arī vecuma izvēles. Tomēr dažas pozīcijas visbiežāk tiek izmantotas un var atvieglot procesu. Pārbaudiet to:

  • pleca pozīcija: noliec bērnu stāvam, atbalstot vēderu uz pleca. Turiet to ar vienu roku uz aizmuguri, bet otru – kāju reģionā. Gaismas pats uz mazuļa muguras, lai stimulētu Belching.
  • Sēdēšanas pozīcija: Sēdiet taisnā aizmugures krēslā un ielieciet bērnu sēžot klēpī, pretī jums. Atbalstiet viņa zodu rokā un nedaudz paturiet muguru.
  • NOSLĒGŠANA: ielieciet bērnu guļus klēpī, galvu uz rokas. Veiciet mīksto līdzsvara kustību, lai palīdzētu Belch iznākt.
  • Padomi un aprūpe, lai palīdzētu mazulim burpam

    Papildus pareizajai pozīcijai ir daži padomi un aprūpe, kas var atvieglot mazuļa Burp procesu. Pārbaudiet to:

    • Izvairieties no uzbudinājuma: Pēc zīdīšanas, izvairieties no pēkšņas kustības un uzbudinājuma, jo tas var apgrūtināt gaisa novēršanu.
    • Iedrošiniet Belch: Dodiet nelielu piksi uz mazuļa muguras vai veiciet mīkstas šūpoles kustības, lai stimulētu dedzināšanu.
    • Piedāvā pārtraukumus zīdīšanas laikā: ik pēc 5 zīdīšanas minūtēm, pauze, lai palīdzētu mazulim burp.
    • Novērojiet diskomforta pazīmes: Ja mazulis raud vai izrāda diskomfortu pēc zīdīšanas, tā var būt zīme, ka viņam ir jāatstāj.

    Secinājums

    Pareiza mazuļa dedzināšanas pozīcija var atšķirties atkarībā no mazā un arī vecuma izvēles. Tomēr visbiežāk tiek izmantoti plecu pozīcijas, sēdēšana un guļus. Turklāt ir svarīgi ievērot dažus padomus un rūpēties, lai mazuļa burp būtu vieglāk. Atcerieties, ka katrs mazulis ir unikāls, tāpēc ir svarīgi ievērot diskomforta pazīmes un pielāgot paņēmienus atbilstoši jūsu bērna vajadzībām. Ar pacietību un pieķeršanos jūs varēsit palīdzēt savam mazulim un nodrošināt labklājību.