Es varu palielināt INS ieguldījuma vērtību

Es varu palielināt INSS ieguldījuma vērtību?

Kad runa ir par ieguldījumu INS, daudziem cilvēkiem ir šaubas par to, lai palielinātu summu, ko viņi maksā katru mēnesi. Šajā rakstā mēs noskaidrosim šo jautājumu un paskaidrosim, kā darbojas INSS ieguldījumu sistēma.

Kas ir INS?

INS (Nacionālais sociālās drošības institūts) ir federāla iestāde, kas ir atbildīga par sociālā nodrošinājuma pabalstu administrēšanu un samaksu Brazīlijā. Viņš ir atbildīgs par sociālās aizsardzības nodrošināšanu darbiniekiem un viņu apgādājamajiem, cita starpā piedāvājot pabalstus, piemēram, pensionēšanos, slimu atalgojumu, nāves pensiju.

Kā darbojas INSS ieguldījums?

Lielākajai daļai Brazīlijas strādnieku ieguldījums INS ir obligāts. Tas tiek aprēķināts, pamatojoties uz katra darba ņēmēja algu, un tā mērķis ir garantēt tiesības uz sociālās apdrošināšanas pabalstiem. Ieguldījuma summa tiek diskontēta tieši no darbinieka algas un darba devējs nodod INS.

Ieguldījuma daudzums tiek noteikts atbilstoši algas diapazonam, kurā strādnieks der. Pašlaik likmes svārstās no 7,5% līdz 14%, saskaņā ar iemaksu algu. Ir svarīgi uzsvērt, ka maksimālā iemaksas vērtība ir ierobežota ar INS griestiem, kas tiek koriģēti katru gadu.

Es varu palielināt INS ieguldījuma vērtību?

Lai arī ieguldījums INS ir obligāts, ir iespējams brīvprātīgi palielināt iemaksas vērtību. Tas var būt interesanti tiem, kas vēlas palielināt nākotnē saņemtā ieguvuma vērtību, jo pensijas summa tiek aprēķināta, pamatojoties uz ieguldījumiem darba laikā.

Lai palielinātu INS ieguldījuma vērtību, ir nepieciešams veikt papildu ieguldījumu, kas pazīstams kā izvēles ieguldījums. Šis ieguldījums ir paredzēts cilvēkiem, kuriem nav jāveic ieguldījums INS, piemēram, pašnodarbinātos, mājsaimnieces, studenti, cita starpā.

Lai veiktu izvēles iemaksu, jums jāreģistrējas kā izvēles apdrošināšana INS un jāveic maksā katru mēnesi. Ieguldījuma vērtība tiek aprēķināta, pamatojoties uz INS likmju tabulu, un tā jāmaksā līdz katra mēneša 15. datumam.

Secinājums

INSS ieguldījuma vērtības palielināšana ir iespēja tiem, kas vēlas palielināt ieguvuma vērtību, kas saņemts nākotnē. Ir svarīgi atcerēties, ka šis ieguldījums nav obligāts un paredzēts cilvēkiem, kuriem nav jāveic ieguldījums INS. Ja jūs interesē palielināt sava ieguldījuma vērtību, ieteicams meklēt norādījumus no INS vai specializēta profesionāļa.