Es varu nodot karšu likmi klientam

Vai es varu nodot kartes maksu klientam?

Kad runa ir par kredītkartes vai debetkaršu maksājuma pieņemšanu, daudzi tirgotāji domā, vai ir iespējams nodot kartes maksu klientam. Šajā emuārā mēs izpētīsim šo jautājumu un labāk izprasīsim iesaistītos noteikumus.

Kāds ir kartes ātrums?

Kartes maksa, kas pazīstama arī kā maiņas maksa, ir maksa, ko kartes (bankas) iekasē uzņēmumiem, kas pieņem kartes maksājumus. Šī likme ir procentuālā daļa no darījuma vērtības, un tā ir paredzēta, lai segtu apstrādes izmaksas un darījuma drošību.

nododiet likmi klientam: vai tas ir atļauts?

Atbilde uz šo jautājumu mainās atkarībā no valsts un vietējiem likumiem. Dažās vietās ir atļauts nodot kartes maksu klientam, ja tā ir pareizi informēta un saskaņā ar noteikumiem, kas noteikti ar karšu karodziņiem. Tomēr citur šī prakse ir aizliegta.

Noteikumi un noteikumi

Lai labāk izprastu noteikumus un noteikumus, kas saistīti ar karšu līmeni klientam, ir svarīgi cita starpā konsultēties ar tādu konkrētu karšu politikām kā Visa, Mastercard, American Express. Šiem karodziņiem parasti ir skaidras vadlīnijas par šo tēmu.

Turklāt ir svarīgi pārbaudīt vietējos likumus un maksājuma nozares noteikumus jūsu valstī. Dažās vietās ir likumi, kas skaidri aizliedz kartes nodošanu klientam, kamēr citur šī prakse ir atļauta, ja tā ir pareizi informēta.

Alternatīvas ātruma pārnešanai

Ja jūs nododat karšu likmi klientam, nav atļauts vai arī tas nav reāls risinājums jūsu biznesam, ir dažas alternatīvas, kuras jūs varat apsvērt:

  • Pārskatiet savu cenu un peļņas normas struktūru, lai pielāgotos karšu likmēm;
  • Piedāvājiet atlaides skaidras naudas maksājumiem vai citām maksājuma metodēm, kas neietver kartes;
  • Sarunas par zemākām likmēm ar pircējiem vai maksājumu apstrādātājiem;
  • Meklējiet alternatīvus maksājumu risinājumus, piemēram, pieejas maksājumus vai digitālos maksājumus.
  • Secinājums

    Kartes likmes nodošana klientam ir prakse, kas mainās atkarībā no vietējiem likumiem un noteikumiem. Ir svarīgi konsultēties ar savu valsts karšu un likumu politiku, lai labāk izprastu jūsu biznesam pieejamās iespējas. Ja nav iespējams pieņemt likmi, apsveriet alternatīvas, lai risinātu karšu darījumu izmaksas.

    Mēs ceram, ka šis emuārs ir noskaidrojis jūsu jautājumus par kartes pārsūtīšanu klientam. Ja jums ir vairāk jautājumu vai vēlaties uzzināt vairāk par to, sazinieties ar mums.