Jo lietus kūka iekšpusē kļūst neapstrādāta

Kāpēc nokrišņu daudzums kļūst neapstrādāts iekšpusē?

Kam nepatīk garšīga lietus bumba? Šī Brazīlijas delikatese ir lieliski piemērota, lai pavadītu siltu kafiju un rada komforta un nostalģijas sajūtu. Tomēr mēs bieži saskaramies ar problēmu: nokrišņi ir neapstrādāti iekšpusē. Bet kāpēc tas notiek?

Nokrišņu masas noslēpums

Lai saprastu, kāpēc nokrišņu daudzums var nokļūt neapstrādāts iekšpusē, ir svarīgi zināt savu pamata recepti. Klimpas pelmeņi tiek pagatavoti ar vienkāršām sastāvdaļām: miltiem, cukuru, pienu, olām, cepamo pulveri un šķipsniņu sāls. Pēc tam šos makaronus apcep karstā eļļā līdz zeltainam zeltainam.

Tomēr neapstrādātu nokrišņu problēma iekšpusē parasti ir saistīta ar cepšanas laiku. Daudzi cilvēki galu galā noņem cepšanas koku pelmeņus, tiklīdz tas ir zeltaini no ārpuses, bez pietiekami daudz laika, lai karstums iekļūtu mīklas centrā.

Eļļas temperatūras nozīme

Papildus cepšanas laikam eļļas temperatūra ir arī būtisks faktors, lai nodrošinātu, ka nokrišņu daudzums ir pilnībā pagatavots. Ja eļļa ir pārāk karsta, pelmeņu var sadedzināt ārpusē un neapstrādātu iekšpusē. No otras puses, ja eļļa ir pārāk auksta, pelmešana var absorbēt pārmērīgu tauku daudzumu un arī kļūt neapstrādātam centrā.

Tāpēc ir svarīgi atrast pareizo līdzsvaru eļļas temperatūrā. Ieteicams, lai eļļa būtu aptuveni 180 ° C, kas ļauj lietus pelmeņu no ārpuses no ārpuses un vārīt iekšpusē.

padomi, kā izvairīties no neapstrādātiem nokrišņiem:

  • Pirms apcepiet pelmeņus, pārbaudiet eļļas temperatūru.
  • Ļaujiet pelnītājam pietiekami daudz, lai karstums iekļūtu mīklas centrā.
  • Izvairieties no daudz klimpu ielikšanas vienlaikus pannā, jo tas var samazināt eļļas temperatūru.
  • Izmantojiet karoti saldējuma vai lielu karoti, lai veidotu pelmeņus, nodrošinot, ka ikvienam ir vienāds izmērs un vāriet vienmērīgi.
  • Tagad, kad jūs zināt, kāpēc lietusbumba var iekļūt neapstrādātos iekšpusē un kā izvairīties no šīs problēmas, ir pienācis laiks netīrīt rokas un sagatavot šo prieku. Izbaudiet savu silto un perfektu lietus kūku visos aspektos!

    noklikšķiniet šeit , lai pārbaudītu garšīgu nokrišņu recepti.

    Avots: ieņēmums.com