Jo Itachi nogalināja savu klanu

Kāpēc Itachi nogalināja savu klanu?

Ir zināms, ka varonis Itachi Uchiha no anime un manga sērijas Naruto ir izdarījis ārkārtēju rīcību, nogalinot visu savu klanu, ieskaitot vecākus un jaunāko brāli. Šī šokējošā darbība ļāva daudziem faniem domāt par šī lēmuma iemesliem.

Itachi pagātne

Lai saprastu, kāpēc Itachi nogalināja savu klanu, ir nepieciešams mazliet zināt par savu pagātni. Itachi dzimis Uchiha klanā, spēcīgu un slavenu nindzju ģimenē Vila da Folha. Kopš mazotnes Itachi ir parādījis izcilas prasmes un kļuvis par prodigiju Ninjutsu mākslā.

Tomēr Uchiha klans sāka sacelties pret Vila Da Folha vadību, apgalvojot, ka pret viņiem izturas negodīgi un ir pelnījuši lielāku varu un atzinību. Šī spriedze starp Uchiha klanu un ciematu galu galā noveda pie apvērsuma plāna Uchiha.

Itachi lēmums

Itachi kā Uchiha klana loceklis un arī Vila da Folha Ninja tika novietots grūtā stāvoklī. Viņam vērsās Danzo, viens no ciemata vecākajiem, kurš deva viņam sarežģītu izvēli: nogalināt savu klanu, lai izvairītos no pilsoņu kara vai vērot, kā viņa ģimene un draugi tiek nogalināti ar ciema rokām.

Itachi savā gudrībā un mīlestībā pret ciematu nolēma upurēt savu laimi un nogalināt savu klanu. Viņš uzskatīja, ka tas ir vienīgais veids, kā izvairīties no asiņaina kara un aizsargāt ciematu, kuru viņš mīlēja. Itachi arī noslēdza vienošanos ar ciematu, lai glābtu savu jaunāko brāli Sasuke, kā veids, kā nodrošināt, ka viņa klana upuris nav veltīgs.

Itachi

mantojums

Itači lēmums nogalināt savu klanu viņam bija ārkārtīgi sāpīgs un traumatisks rīcība. Viņš visu mūžu pārņēma šīs izvēles svaru, daudzi viņu uzskatīja par nodevēju un viņam bija jātiek galā ar pastāvīgo vainu un nožēlu.

Tomēr gar Naruto sēriju mēs atklājām, ka Itachi ir prātā lielāks plāns. Viņš par katru cenu gribēja aizsargāt ciematu un viņa jaunāko brāli Sasuke. Itachi kļuva par spiegu Akatsuki kriminālajā organizācijā, slepeni strādājot, lai nodrošinātu ciemata drošību un neļautu brālim prom no atriebības ceļa.

Itachi upuris un viņa centība ciematam un viņa ģimenei ir apbrīnojami, pat ja viņa rīcība ir bijusi pretrunīga. Viņš ir sarežģīts un valdzinošs varonis, kura stāsts turpina aizraut Naruto fanus līdz šai dienai.