Jo dzīvnieku spēle ir noziegums

Kāpēc dzīvnieku spēle ir noziegums?

Dzīvnieku spēle ir nelikumīga prakse Brazīlijā un tiek uzskatīta par noziegumu par noziedzīgu nodarījumu. Šajā emuārā mēs izpētīsim iemeslus, kāpēc šī darbība ir aizliegta, un sekas tiem, kas to praktizē.

Kāda ir dzīvnieku spēle?

Dzīvnieku spēle ir gudra spēles modalitāte, kas tika izveidota Brazīlijā deviņpadsmitā gadsimta beigās. Tas sastāv no derībām uz dažādu sugu dzīvniekiem, piemēram, putniem, zīdītājiem un rāpuļiem, kurus attēlo skaits no 1 līdz 25. Katrs dzīvnieks atbilst noteiktam skaitam un spēlētājiem, kuri tiks uzvilkti dzīvniekam.

Kāpēc dzīvnieku spēle tiek uzskatīta par noziegumu?

Dzīvnieku spēle tiek uzskatīta par noziegumu, jo tā ir nelikumīga darbība, kuru valsts nav regulējusi. Tam nav kompetento struktūru atļauju un nemaksā nodokļus, kas nodara kaitējumu sabiedrībai kopumā.

Turklāt dzīvnieku spēle ir saistīta ar nelikumīgu praksi, piemēram, naudas atmazgāšanu, korupciju un darba izpēti. Viņš var arī finansēt organizēto noziedzību un citas nelikumīgas darbības.

Sekas tiem, kas praktizē dzīvnieku spēli

Tie, kas praktizē dzīvnieku spēli, ir pakļauti dažādām juridiskām sekām. Dzīvnieku spēles noziedzīgais nodarījums ir paredzēts dekrēta likuma Nr. 3 688/1941 58. pantā, kas papildus naudas sodam nosaka vienkāršu cietumsodu no trim mēnešiem uz vienu gadu.

Turklāt dzīvnieku spēlē iesaistītajiem īpašumiem var būt atsavinātas un ciest citas sankcijas, piemēram, valsts amata zaudēšana un solīšanas un sabiedrisko konkursu aizliegums.

  • Vienkāršs cietums no trim mēnešiem līdz gadam
  • Smalks
  • Preču zaudēšana
  • Aizliegums piedalīties publiskos konkursos un konkursos
  • Cīņa ar dzīvnieku spēli

    Cīņa pret dzīvnieka spēli rīko kompetentās varas iestādes, piemēram, Civilā policija un Valsts kriminālvajāšanas dienests. Operācijas tiek veiktas, lai demontētu nelegālas derību kioskus un arestētu iesaistītos.

    Sabiedrībai ir svarīgi nosodīt dzīvnieku spēles praksi, veicinot cīņu pret šo nelikumīgo darbību.

    Secinājums

    Dzīvnieku spēle tiek uzskatīta par noziegumu Brazīlijā tā nelikumības un negatīvo seku dēļ, ko tā rada sabiedrībā. Papildus tam, ka tā ir neregulēta darbība, tā ir saistīta ar nelikumīgu praksi un var finansēt organizēto noziedzību. Tāpēc ir svarīgi, lai sabiedrība uzzinātu par šīs prakses nodarīto kaitējumu un veicina tās cīņu.