Sludināšana uz Jericho neredzīgo

Sludināšana par Jericho neredzīgo

Ievads

Jericho neredzīgo cilvēku vēsture ir Bībeles konts, kas mums māca svarīgas mācības par ticību, neatlaidību un Jēzus spēku pārveidot dzīvi. Šajā sludināšanā mēs izpētīsim šī stāsta detaļas un pārdomāsim, kā mēs varam izmantot jūsu mācības savai dzīvei.

Sastope ar Jēzu

Jericho neredzīgais bija cilvēks, kurš dzīvoja uz sabiedrības bārkstīm atkarībā no citu labdarības organizācijas, lai izdzīvotu. Bet, kad viņš dzirdēja par Jēzu un viņa brīnumiem, kaut kas viņa sirdī izraisīja cerību uz labāku dzīvi.

Viņš raudāja Jēzu ar visiem spēkiem, pat saskaroties ar kritiku un pūļa noraidīšanu. Viņa nesatricināmā ticība un apņēmība sasniegt dziedināšanu piesaistīja Jēzus, kurš viņu apstājās un sauca, uzmanību.

Ticība, kas pārvieto kalnus

Jericho neredzīgais ne tikai raudāja Jēzus, bet arī parādīja patiesu ticību un absolūtu pārliecību par viņa dziedinošo spēku. Viņš ticēja, ka Jēzus var pārveidot savu dzīvi un atgriezt savu redzējumu.

Šī ticība tika apbalvota, kad Jēzus sacīja viņam: “Ej, tava ticība tevi izglāba.” Tūlīt Jericho neredzīgais vīrs atguva savu redzi un kļuva par dzīvu liecību par Jēzus spēku.

Mācību piemērošana

Jericho neredzīgo cilvēku stāsts mums māca, ka pat pret likstām mums ir jāatstāj ticība un jāuzticas Jēzus spēkam pārveidot savu dzīvi.
Papildus Jericho neredzīgajam cilvēkam mums ir jābūt drosmei raudāt Jēzum, pat ja viss šķiet neiespējami. Mums jātic, ka viņš spēj darīt brīnumus mūsu dzīvē un pilnībā dot mūs viņam.

Secinājums

Jericho neredzīgo cilvēku stāsts ir spēcīgs atgādinājums, ka, uzticoties Jēzum, viņš spēj darīt ārkārtas lietas mūsu dzīvē. Vai mēs varam mācīties no šī Bībeles konta un meklēt pārveidi, ko tikai mums var piedāvāt.