Sludināšana par psalmu 127

Sludināšana uz psalmu 127

Ievads

Psalms 127 ir viens no pazīstamākajiem un mīļākajiem kristiešiem psalmiem. Viņš runā par to, cik svarīgi ir uzticēties Dievam visās mūsu dzīves jomās, it īpaši ģimeņu celtniecībā un labklājības meklējumos.

Uzticieties Dievam

Viens no galvenajiem 127. psalma vēstījumiem ir uzticēšanās Dievam nozīme visās mūsu dzīves jomās. Psalmists mums atgādina, ka, ja viņš nav Kungs, lai izveidotu māju, tie, kas to būvē, velti darbojas. Tas nozīmē, ka mums jāmeklē Dieva norādījumi un svētība visās mūsu darbībās un uzņēmumos.

Piedāvātais fragments:

127. psalms mums māca, ka patiesa labklājība nāk no Dieva, nevis mūsu pašu centieniem. Mums ir jāuzticas viņam un jāmeklē viņa griba visās mūsu dzīves jomās.

Ģimenes nozīme

Psalms 127 arī uzsver ģimenes nozīmi. Psalmists salīdzina savus bērnus ar bultām karavīra rokās. Tas mums parāda, ka bērni ir Dieva svētība un tie ir jāizveido atbilstoši valstības principiem un vērtībām.

  • Iemāciet bērniem mīlēt Dievu;
  • Iemāciet bērniem mīlēt citus;
  • Māciet bērniem būt godīgiem un taisnīgiem;
  • Māciet bērniem būt atbildīgiem;
  • Māciet bērniem būt pateicīgiem;
  • SiteLinks:

    Pārbaudiet dažus saistītus rakstus par ģimenes nozīmi:

    labklājība Dievā

    Psalms 127 arī māca mums, ka patiesa labklājība nāk no Dieva. Psalmists salīdzina labklājību ar Kunga mantojumu. Tas nozīmē, ka mums ir jāuzticas Dievam, lai apmierinātu visas mūsu vajadzības un jāmeklē Viņa griba visās mūsu dzīves finanšu jomās.


    soļi labklājības sasniegšanai Dievā

    Pārskati:

    Redziet, kas dažiem cilvēkiem jāsaka par uzticības Dieva nozīmi, lai sasniegtu labklājību:

    • “Tā kā es sāku uzticēties Dievam, lai apmierinātu savas finansiālās vajadzības, es esmu pieredzējis patiesu labklājību visās savas dzīves jomās.” – João
    • “Es uzzināju, ka patiesā labklājība nav materiālās bagātības, bet gan Dieva klātbūtnē un labvēlībā.” – Marija

    Secinājums

    127 psalms mums māca, ka mums jāuzticas Dievam visās mūsu dzīves jomās, it īpaši ģimeņu veidošanā un labklājības meklējumos. Mums jāmeklē Dieva norādījumi un svētība visās mūsu aktivitātēs un uzņēmumos, jāmāca saviem bērniem atbilstoši valstības principiem un vērtībām un uzticēties Dievam, lai apmierinātu visas mūsu vajadzības. Vai mēs dzīvojam saskaņā ar šī psalma mācībām un izjust patieso labklājību, kas nāk no Dieva.

    1. Vispirms meklējiet Dieva valstību;
    2. Esiet uzticīgs desmito tiesu un piedāvājumos;
    3. Būt labam resursu administratoram, ko Dievs mums uzticas;
    4. Esiet dāsns ar trūcīgajiem;
    5. Ir pārpilnības un pateicības domāšanas veids;