Mērs, kas ir

Mērs: Kas ir un kāda ir jūsu funkcija?

Mērs ir termins, ko izmanto juridiskajā jomā, lai norīkotu vienu personu, kura pārstāv otru attiecīgajā aktā vai procesā. Tas darbojas kā starpnieks starp tās pārstāvēto daļu un tiesas vai administratīvo struktūru.

mēra funkcija

Mērs kā galvenā funkcija, kas pārstāv uzņēmumu vai indivīdu uzklausīšanas, sanāksmju vai jebkura cita veida procesuālā vai administratīvā darbība. Viņam jābūt pienācīgi pilnvarotam partijai, kuru viņš pārstāv un kurai ir ierobežotas pilnvaras, ti, viņš nevar pieņemt lēmumus uzņēmuma vai indivīda vārdā.

Mērs ir atbildīgs arī par tiesneša, juristu vai kompetento iestāžu pieprasīto informāciju un skaidrojumiem. Viņam jābūt gatavam un jāzina par faktiem un dokumentiem, kas saistīti ar attiecīgo lietu.

Noteiktas prasības

Lai to novērstu, personai jābūt vecumam, un tai ir civilās spējas. Turklāt ir svarīgi, lai viņai būtu zināšanas par uzņēmumu vai indivīdu, kuru viņa pārstāv, kā arī par attiecīgo tēmu.

Ir arī svarīgi, lai mērs būtu uzticams cilvēks, jo viņš pārstāvēs daļu svarīgās un delikātās situācijās. Mēra izvēle jāizdara piesardzīgi, ņemot vērā tā piemērotību un attēlojuma spēju.

mēra pienākumi

Mērs ir daži svarīgi pienākumi, piemēram:

  • Apmeklējiet noteiktās uzklausīšanas un sanāksmes;
  • Atbildiet uz jautājumiem un noskaidrot šaubas;
  • Pašreizējie dokumenti un testi pēc pieprasījuma;
  • Saglabājiet konfidenciālu par uzņēmuma vai indivīdu konfidenciālo informāciju;
  • Visā procesā rīkojas ētiski un profesionāli.

  • atbildība
    apraksts

    atsauces

  • https://www.dicio.com.br/preposto/
  • https://www.justbrasil.com.br/diii-juridico/busca?q=preneble
  • Apmeklējiet norādītās uzklausīšanas un sanāksmes Mērs jābūt klāt procesuālajās vai administratīvajās darbībās, kurās viņš tika norīkots pārstāvēt partiju.
    atbildiet uz jautājumiem un noskaidrojiet jautājumus Mērs jābūt gatavam atbildēt uz tiesneša, juristu vai kompetento iestāžu uzdoto jautājumiem, precizējot šaubas par lietu.
    Pašreizējie dokumenti un testi pēc pieprasījuma Ja nepieciešams, mēram ir jāiesniedz dokumenti un pierādījumi, kas attiecas uz attiecīgo lietu.
    saglabājiet konfidenciālu par konfidenciālu informāciju Mērs ir jāatstāj konfidenciāli par uzņēmuma vai indivīda konfidenciālo informāciju.
    rīkoties ētiski un profesionāli Mērs visa procesa laikā jārīkojas ētiski un profesionāls, ievērojot noteiktos noteikumus un noteikumus.