Pirmie augļi Bībelē, ko tas nozīmē

pirmie augļi Bībelē: ko tas nozīmē?

Pirmie augļi ir svarīgs Bībeles jēdziens, un tiem ir īpaša nozīme kristiešiem. Šajā rakstā mēs izpētīsim, ko pārstāv pirmie augļi un kā tie tiek minēti Svētajos Rakstos.

Kādi ir pirmie augļi?

FirstFruits ir pirmie ražas augļi vai produkti. Bībelē viņi tika piedāvāti Dievam kā pateicības un atzīšanas forma par viņa nodrošinājumu. Tas bija veids, kā demonstrēt ticību un uzticību Dievam kā visu lietu nodrošinātājam.

Bībeles atsauces par pirmajiem augļiem

Pirmo augļu prakse ir minēta dažādos Bībeles fragmentos. Viens no tiem ir Salamana pamācības 3: 9-10, kurā teikts: “Goda Kungam ar savām precēm un visu jūsu ienākumu pirmajiem augļiem; un jūsu kūtis tiks bagātīgi piepildītas un pārpildīs jūsu lagas ar vīnu.” /P Līdz

Vēl viena svarīga atsauce ir atrodama 2. Mozus 23:19: “Jūsu zemes pirmo augļu pirmie augļi atnesīs Kunga jūsu Dieva namam.” Šis fragments parāda, cik svarīgi ir veltīt pirmos augļus Dievam kā pielūgšanas veidu un viņu labestības atzīšanu.

Pirmo augļu garīgā nozīme

Papildus First Fruits piegādes fiziskajam aspektam ir arī dziļa garīgā nozīme. Rakstos Jēzus tiek saukts par pirmajiem augļiem tiem, kas guļ, atsaucoties uz viņa augšāmcelšanos un faktu, ka viņš bija pirmais, kurš augšāmcēlies no mirušajiem.

Tas nozīmē, ka tāpat kā Jēzus bija pirmais, kurš augšāmcelsies, mēs varam arī cerēt uz augšāmcelšanos un mūžīgo dzīvi caur Viņu. Tāpēc pirmie augļi atspoguļo jaunas dzīves solījumu Kristū un pestīšanas cerību.

Secinājums

Pirmie augļi ir svarīgs Bībeles jēdziens, kas atspoguļo pateicību, pielūgšanu un uzticību Dievam kā visu lietu nodrošinātājam. Turklāt viņiem ir dziļa garīga nozīme, norādot uz Jēzus augšāmcelšanos un mūžīgās dzīves cerību.

Vai mēs vienmēr varam piedāvāt Dievam pirmie visās mūsu dzīves jomās, atzīstot viņu labestību un nodrošinājumu. Lai šī prakse mums pastāvīgi atgādina par jūsu uzticību un mīlestību pret mums.