Progresīvs iztaisno matus

Patiesība par progresīvo: Stoats mati?

Runājot par matiem iztaisnošanu, progresīvā ir viena no populārākajām tirgū pieejamajām ārstēšanas metodēm. Bet vai viņa tiešām piepilda to, ko viņa sola? Šajā rakstā mēs izpētīsim visus progresīvos aspektus un uzzināsim, vai tas ir patiešām efektīvs vadu izlīdzināšanā.

Kas ir progresīvs?

Progresīvs ir matu ķīmiska apstrāde, kuras mērķis ir īslaicīgi izlīdzināt vadus. Tas izmanto ķīmisku vielu, piemēram, formaldehīda, kombināciju, lai salauztu matu keratīna savienojumus un mainītu tā struktūru. Rezultāts ir vienmērīgāks un mazāk frizz matiem.

Kā darbojas progresīvs?

Progresīvais pieteikšanās process ietver vairākas darbības. Pirmkārt, matus mazgā ar dziļu tīrīšanas šampūnu, lai noņemtu jebkuru produkta atlikumu. Tad iztaisnošanas produktu pieliek virkne ar virkni un ļauj tam rīkoties noteiktu laiku. Visbeidzot, mati ir izskaloti un nožūt ar žāvētāju un matu dēli.

*

Progresīvs patiešām iztaisno matus?

Atbilde ir jā, progresīvs spēj īslaicīgi iztaisnot matus. Tomēr ir svarīgi saprast, ka taisns efekts nav pastāvīgs un laika gaitā samazinās, jo mati aug un progresīvs tiek izvadīts no matiem.

Turklāt ir svarīgi uzsvērt, ka progresīvs nav piemērots visiem matu tipiem. Ļoti bojāti, poraini vai iepriekšēji mati var nesaņemt vēlamo rezultātu ar ārstēšanu.

Kāda ir nepieciešamā aprūpe pēc progresīvas?

Pēc progresīvās veikšanas ir svarīgi veikt dažus piesardzības pasākumus, lai mati būtu veseli un pagarinātu vienmērīgu efektu. Starp tiem:

  • Izmantojiet specifiskus produktus ķīmiski apstrādātiem matiem;
  • Izvairieties no biežas siltuma instrumentu izmantošanas, piemēram, žāvētāja un dēlis;
  • Regulāri mitrina vadus;
  • Izvairieties no pārmērīgas saules iedarbības;
  • Veiciet periodiskus progresīvus pieskārienus, lai saglabātu vienmērīgu efektu.
  • Secinājums

    Progresīvs ir matu apstrāde, kas uz laiku var iztaisnot matus. Tomēr ir svarīgi paturēt prātā, ka vienmērīgā ietekme nav pastāvīga un prasa īpašu aprūpi. Turklāt ir svarīgi veikt procedūru ar kvalificētu speciālistu, lai izvairītos no matiem un galvas ādas veselībai.

    Tagad, kad jūs zināt vairāk par progresīvu, varat pieņemt apzinātu lēmumu par to, vai šī ārstēšana ir piemērota jums. Pirms jebkādas ķīmiskas procedūras veikšanas uz matiem vienmēr atcerieties konsultēties ar profesionāli.

    Avots: www.exemplo.com