Pierādījums, kas novērtē pamatizglītību Brazīlijā

Pierādījums, kas novērtē pamatizglītību Brazīlijā

Pierādījums, kas novērtē pamatizglītību Brazīlijā, ir pazīstams kā prova brasil . To piemēro Nacionālais izglītības pētījumu institūts un pētniecības Anísio Teixeira (INEP), un tā mērķis ir novērtēt pamatizglītības kvalitāti valstī.

Kas ir pierādīt Brazīliju?

Prova Brasil ir tautas skaitīšanas novērtējums, tas ir, piedalās visi studenti 5. un 9. klasē Pamatskolas pamatskolas skolās. To veido portugāļu valoda un matemātika, un tajā ir arī sociālekonomiskā anketa, uz kuru studenti atbild.

Brazīlijas pierādīšanas rezultāts tiek izmantots, lai aprēķinātu pamatizglītības attīstības indeksu (IDEB), kas ir izglītības kvalitātes rādītājs. IDEB ņem vērā studentu sniegumu testā un skolas apstiprināšanas līmenī.

Prova brasil

nozīme

Priekšlikums Brazīlija ir svarīga, jo tā ļauj noteikt grūtības un sasniegumus pamatizglītības jomā valstī. Balstoties uz rezultātiem, ir iespējams vadīt valsts politiku un ieguldījumus, lai uzlabotu izglītības kvalitāti.

Turklāt Prova Brasil arī ļauj salīdzināt skolas un mācību tīklus, palīdzot noteikt labu praksi un meklēt risinājumus izaicinājumiem, ar kuriem saskaras izglītībā.

Kā tiek pierādīts Brazīlija?

Prova Brasil tiek pielietots ik pēc diviem gadiem visās valsts valsts skolās. Studenti reaģē uz portugāļu un matemātikas jautājumiem testa piezīmjdatorā, kā arī aizpilda sociālekonomisko anketu.

Skolas tiek atlasītas paraugā, lai piedalītos Nacionālajā pamatizglītības novērtēšanas sistēmā (SAEB), kurā ietilpst Prova Brasil. Tādējādi ir iespējams pārskats par izglītības kvalitāti Brazīlijā.

  • Pierādījums rezultāti Brazīlija
  • Prova Brasil
  • ietekme

  • pamatizglītības izaicinājumi Brazīlijā

  • rezultāts
    studenti
    skolas

    Iepriekš redzamajā tabulā parādīti jaunākā Prova Brasil izdevuma rezultāti. Ir iespējams novērot, ka 30% studentu veica neapmierinošu, bet 50% bija apmierinoši un 20% veica izcilu sniegumu.

    Uzziniet vairāk par Brazīlijas pierādījumu

    Avots: INEP

    Īsāk sakot, Prova Brasil ir svarīgs līdzeklis, lai novērtētu pamatizglītības kvalitāti Brazīlijā. Viņu rezultāti palīdz identificēt problēmas un meklēt risinājumus, lai uzlabotu mācīšanu valstī.

    neapmierinošs 30% 20%
    apmierinošs 50% 60%
    Lielisks 20% 20%