PTC ir Darba partija

PTC ir Darba partija

PTC, Kristīgās leiboristu partijas saīsinājums, ir Brazīlijas politiskā asociācija, kas dibināta 1985. gadā. Ar priekšlikumu, kura mērķis ir aizstāvēt kristīgās vērtības un darba tiesības, partija cenšas pārstāvēt strādnieku šķiras intereses un veicināt sociālo taisnīgumu.

PTC izcelsme un vēsture

PTC tika izveidots 1985. gadā Brazīlijas redemokratizācijas procesa laikā ar mērķi būt alternatīvai tradicionālajām partijām. Tās pamats Sanpaulu notika arodbiedrību un reliģisko vadītāju grupa, kas meklēja parakstu, kas pārstāvēja darbiniekus un kristīgās vērtības.

Kopš tā laika partija ir aktīvi piedalījusies Brazīlijas vēlēšanās, uzsākot kandidātus likumdošanas un izpildvaras amatiem visā valstī. Lai arī tā nav sasniegusi lielu nacionālo izpausmi, PTC ir ieguvusi pārstāvību dažās pašvaldību padomēs un likumdošanas asamblejās.

principi un priekšlikumi

PTC ir balstīts uz saviem priekšlikumiem kristīgajiem principiem un darba tiesībām. Starp viņu karodziņiem ir ģimenes aizsardzība, darba novērtēšana, sociālā taisnīguma veicināšana un egalitārākas sabiedrības meklēšana.

Partija ir novietota arī pret korupciju un par labu pārredzamībai sabiedrības vadībā. Turklāt tas iestājas par nodokļu sloga samazināšanu darbiniekiem un sabiedriskās politikas izveidošanu, kas veicina nodarbinātību un ienākumu gūšanu.

Politiskā pārstāvība

PTC ir pārstāvība dažās pilsētas padomēs un likumdošanas asamblejās, taču tas vēl nav ieguvis lielu nacionālo izpausmi. Prezidenta vēlēšanās partija bieži atbalsta kandidātus no citiem subtitriem, meklējot alianses, kas ir saskaņotas ar viņu priekšlikumiem un principiem.

Neskatoties uz ierobežoto pārstāvi, PTC cenšas paplašināt savu politisko rīcību un stiprināt savu saistīto bāzi. Par to tas rīko pasākumus, debates un dalības kampaņas visā valstī.

Secinājums

PTC ir Brazīlijas politiskā partija, kas cenšas pārstāvēt strādnieku šķiras intereses un veicināt kristīgās vērtības. Ar priekšlikumu, kura mērķis ir aizstāvēt darba tiesības un veicināt sociālo taisnīgumu, partija cenšas paplašināt savu pārstāvi un stiprināt savu politisko rīcību visā valstī.