Mopsis ļoti elpo, ko darīt

PUG ĻOTI PUTĒŠANA: ko darīt, lai palīdzētu jūsu kucēnam

Ja jums ir mopsis, jūs, iespējams, esat pieradis pie fakta, ka tie dabiski rit. Šai suņu šķirnei ir īpaša anatomija, kas apgrūtina elpošanu, kas var izraisīt intensīva pārkāpuma epizodes. Tomēr ir svarīgi zināt, kā noteikt, kad jūsu mopsis ir ārpus normāla, un ko darīt, lai jums palīdzētu. Šajā rakstā mēs pievērsīsimies dažiem padomiem un rūpēm, lai nodrošinātu jūsu mopša labklājību.

Pārmērīgas elastības identificēšana

Lai arī mopstēm ir ierasts vairāk nekā citas rases, ir svarīgi apzināties pārmērīga pārkāpuma pazīmes. Ja jūsu mopsis pastāvīgi rit, pat miera stāvoklī vai ja citiem simptomiem ir elpas trūkums, purpursarkana mēle vai ģībonis, ir svarīgi nekavējoties meklēt veterinārārstu. Šie simptomi var norādīt uz smagākām elpošanas problēmām, piemēram, brahikefālijas sindromu.

Rūpes mazināt mopsa biksēšanu

Ir daži pasākumi, kurus varat veikt, lai palīdzētu mazināt mopšu:

  • Saglabājiet atmosfēru svaigu: Pārliecinieties, vai jūsu mopsis ir labi vēdināts un svaigs. Izvairieties no tā, ka karstās dienās tā ir pakļauta saulei.
  • Izvairieties no intensīviem vingrinājumiem: PUTS ir suņi ar zemu fizisko pretestību, tāpēc ir svarīgi izvairīties
  • Piedāvājiet svaigu ūdeni: vienmēr turiet svaigu un tīru ūdeni pieejamu jūsu mopšaminam. Pareiza hidratācija ir būtiska, lai palīdzētu elpot.
  • Izvairieties no stresa: Stresa situācijas var padarīt mopšu vairāk. Mēģiniet izveidot klusu un stimulu vidi, kas var padarīt jūs satrauktu.
  • , meklējot veterināro palīdzību

    Ja jūs pat ievērojat šos padomus, mopša mopsis saglabājas vai pasliktinās, ir svarīgi meklēt veterināro palīdzību. Veterinārārsts var novērtēt jūsu suņa veselību un norādīt labāko ārstēšanu, lai mazinātu biksēšanu.

    Secinājums

    Bīdīšana ir kopīga iezīme mopšos, taču ir svarīgi zināt, kā noteikt, kad tā ir ārpus normālas. Pēc aprūpes padomiem un veterinārās palīdzības meklējumiem, kad tas ir nepieciešams, jūs varat garantēt mopsa labsajūtu un palīdzēt labāk elpot.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai vēlaties dalīties pieredzē ar mopšu mopšiem, atstājiet komentāru zemāk.