Kas ir kvota Caixa kastē

Kas ir kvota kastē?

Sporta likmju pasaulē ļoti populāra iespēja ir Caixa kaste. Šāda veida likmē vairāki cilvēki sanāk kopā, lai derētu kopā, tādējādi palielinot uzvaru iespējas. Bet vai esat dzirdējuši par kvotām kastē?

kvotas ir veids, kā dalīt balvas vērtību starp Bolão dalībniekiem. Katrs cilvēks, kurš piedalās Bolão, iegūst vienu vai vairākas kvotas, kas ir daļa no kopējās summas likmes. Piemēram, ja stipendijas kopējā summa ir 100 USD un jūs saņemat 2 kvotas, jūs derēsit 20 USD.

Kā balva sadalās?

Balvu nodaļa tiek veikta saskaņā ar katra dalībnieka iegādāto kvotu skaitu. Piemēram, ja kopējā Bolão balva ir USD 1000 un jūs esat iegādājies 2 kvotas, un kāds cits ir iegādājies 3 kvotas, jūs saņemsit 20% no balvas (200 USD), un otra persona saņems 30% no balvas ( R $ 300).

Ir svarīgi atzīmēt, ka balvas dalīšana ir proporcionāla iegādātajām kvotām, tas ir, jo vairāk kvotu jūs iegūstat, jo lielāka ir jūsu balvas daļa uzvaras gadījumā.

Kā piedalīties kastē?

Lai piedalītos kastē, jums jāatrod cilvēku grupa, kas ir ieinteresēta derēt kopā. Parasti šīs grupas veido draugi, ģimene, līdzstrādnieki, cita starpā.

Pēc grupas izveidošanas jums jāizvēlas pārstāvis, kurš būs atbildīgs par likmes izdarīšanu visu dalībnieku vārdā. Šim pārstāvim jāiet uz loterijas māju un jāaizpilda noteikts stūres rats kastei.

Pie stūres jums jāatzīmē kvotu skaits, ko katrs dalībnieks iegādāsies, kā arī skaitļi vai rezultāti, kas tiks izdarīti. Ir svarīgi, lai visi dalībnieki būtu saskaņā ar pārstāvja izdarīto izvēli.

Pēc likmes izdarīšanas pārstāvim ir jāsaglabā kupons un jāinformē pārējie dalībnieki par skaitļiem vai rezultātiem. Uzvaras gadījumā pārstāvis būs atbildīgs par balvas saņemšanu un dalībnieku dalīšanu saskaņā ar iegūtajām kvotām.

Ir svarīgi uzsvērt, ka kastes kaste ir jautrs un aizraujošs likmju veids, taču ir jāuzņemas atbildība un jāspēlē mērenībā. Derības par azartspēlēm var radīt atkarību un radīt finansiālas problēmas, tāpēc ir svarīgi derēt tikai to summu, kuru esat gatavs zaudēt.

Tātad, ja jūs domājat piedalīties Caixa kastē, noteikti saprotiet, kā darbojas kvotas un balvu nodaļa. Veiksmi!