Kuras koledžas pieņem fies medicīnā

Kuras koledžas pieņem fies par medicīnu?

Ja jūs sapņojat kļūt par ārstu, bet jums nav finansiālu nosacījumu, lai segtu privātas koledžas augstās izmaksas, viena no iespējām ir ķerties pie FIE (Studentu finansēšanas fonds). Fies ir federālās valdības programma, kas piedāvā zemu finansējumu augstākajai izglītībai privātās iestādēs.

Tomēr ne visas medicīnas skolas pieņem Fies. Ir svarīgi izpētīt un izvēlēties iestādi, kas reģistrēta programmā. Šajā rakstā mēs iepazīstināsim ar dažām koledžām, kas pieņem fies medicīnas kursā.

Riodežaneiro federālās universitātes Medicīnas fakultāte (UFRJ)

UFRJ ir viena no slavenākajām institūcijām valstī un piedāvā Medicīnas skolai Fies finansēšanas iespēju. Turklāt koledžā ir augsti kvalificēta izcilība un fakultātes struktūra.

Sanpaulu Universitātes Medicīnas fakultāte (USP)

USP ir vēl viena prestiža institūcija, kas pieņem Fies medicīnas kursā. Koledžā ir pilnīga mācību programma un tā studentiem piedāvā kvalitatīvu apmācību.

UFMG ir arī fakultātes, kas pieņem FIES medicīnas kursā. Iestādē ir moderna infrastruktūra un tā studentiem piedāvā stabilu veidošanos.

Kampinas štata Universitātes Medicīnas fakultāte (UNICAMP)

Unicamp ir nacionāli atzīts par mācīšanas un pētniecības kvalitāti veselības jomā. Fakultāte pieņem Fies kā medicīnas kursa finansēšanas veidu.

Paraná federālās universitātes (UFPR) Medicīnas fakultāte

UFPR ir viena no vecākajām institūcijām valstī un piedāvā medicīnas skolai ar Fies finansēšanas iespēju. Koledžā ir pilnīga struktūra un tā studentiem piedāvā izcilības veidošanos.

Tās ir tikai dažas no koledžām, kas pieņem Fies medicīnas kursā. Ir svarīgi atzīmēt, ka saraksts laika gaitā var atšķirties, tāpēc ir svarīgi konsultēties ar oficiālo Fies un interesējošo institūciju vietni, lai iegūtu atjauninātu informāciju.

Ja jūs sapņojat kļūt par ārstu, neļaujiet finanšu resursu trūkumam būt šķērslim. Fies var būt lieliska iespēja realizēt savu sapni un iekļūt kvalitatīva zāļu fakultātē.