Kāds ir maksimālais vecums, lai izvēlētos modrības kursu

Kāds ir maksimālais vecums, lai izvēlētos modrības kursu?

Ja jūs interesē kļūt par modrību, ir svarīgi zināt, kāds ir maksimālais vecums kurss. Šajā rakstā mēs apskatīsim šo tēmu un noskaidrosim visas jūsu šaubas.

Prasības veikt modrības kursu

Pirms mēs runājam par maksimālo vecumu, ir svarīgi saprast, kādas ir pamatprasības modrības kursam. Papildus minimālajam vecumam, kuru mēs apskatīsim vēlāk, ir jāatbilst šādiem kritērijiem:

  • Esiet brazīlietis vai naturalizēts;
  • Esiet atjaunināts ar vēlēšanu un militārām saistībām;
  • ir pilnīga pamatskola;
  • Esiet labā fiziskajā un garīgajā veselībā;
  • Nav sodāmības reģistra;
  • Lai būtu apstiprināts visos drošības uzņēmuma atlases procesa posmos.

Maksimālais vecums, lai izvēlētos modrības kursu

Maksimālais vecums, lai apmeklētu modrību, var atšķirties atkarībā no katras Brazīlijas valsts tiesību aktiem. Tomēr kopumā maksimālais vecums ir 65 gadi.

Ir svarīgi atzīmēt, ka pat tad, ja esat vecāks par 65 gadiem, joprojām ir iespējams strādāt par modrību, ja jūs jau esat pabeidzis kursu un esat pareizi reģistrēts federālajā policijā.

Kāpēc ir maksimālais vecums?

Maksimālā vecuma esamība, lai apmeklētu modrību, ir saistīta ar fiziskajām un garīgajām spējām, kas vajadzīgas profesijas praktizēšanai. Kā modrības darbs ir saistīts ar aktivitātēm, kurām nepieciešams fiziskais spēks un veiklība, ir svarīgi, lai profesionālim būtu laba veselība.

Turklāt maksimālais vecums ir saistīts arī ar pensionēšanos. Tā kā Vigilante profesija tiek uzskatīta par apdraudētu, daudzi speciālisti izvēlas aiziet pensijā agrāk, kas paver iespējas jauniem modriem.

Secinājums

Saskaņā ar vispārējiem tiesību aktiem, kas jāveic modrības kursam, ir 65 gadi. Tomēr ir svarīgi pārbaudīt jūsu stāvokļa īpašos tiesību aktus, jo var būt variācijas. Ja jūs interesē kļūt par modru, pārliecinieties, ka esat izpildījis visas prasības un esat gatavs profesijas fiziskajām un garīgajām prasībām.