Kāda ir zīmes lauvas sliktā puse

Kāda ir zīmes lauvas sliktā puse?

Leo zīme ir pazīstama ar savu spēcīgo, harizmātisko un dominējošo personību. Tomēr, tāpat kā visas zodiaka pazīmes, Leo ir arī negatīvā puse. Šajā rakstā mēs izpētīsim mazāk labvēlīgos šīs zīmes aspektus un to, kā tie var ietekmēt Leonino dzīvi.

augstprātība un egocentrisms

Viena no visspilgtākajām lauvas iezīmēm ir tā piepūstā ego. Leonīni mēdz būt ārkārtīgi pārliecināti un lepni, kas var viegli kļūt augstprātība. Viņi uzskata, ka viņi ir labākie visā, un viņiem ir grūti pieņemt kritiku vai atzīt viņu kļūdas.

Turklāt leonīniem ir pastāvīga vajadzība būt uzmanības centram. Viņiem patīk, ka viņus apbrīno un slavē, un viņi var kļūt diezgan egocentriski, izvirzot savas vajadzības un vēlmes virs citiem.

nepacietība un impulsivitāte

Lauva ir uguns pazīme, kas nozīmē, ka leonīni ir dabiski impulsīvi un nepacietīgi. Viņi mēdz rīkoties, nedomājot par sekām, kas var likt viņiem pieņemt pārsteidzīgus lēmumus un vēlāk nožēlot grēkus.

Turklāt Leonīnēm ir tendence vēlēties, lai lietas notiktu nekavējoties. Viņiem nepatīk gaidīt un var kļūt neapmierināti un nokaitināti, kad lietas nenotiek tā, kā viņi vēlas, vai laiku, ko viņi vēlas.

dramatisms un teatralitāte

Leonīni mīl būt uzmanības centrā un bieži ir pazīstami ar savu drāmu un teatralitāti. Viņiem ir tendence pārspīlēt situācijas un lielu satraukumu par mazām lietām.

Turklāt Leonīni savās attiecībās var būt diezgan dramatiski. Viņiem patīk būt varonei vai varonei vēsturē un var radīt nevajadzīgus konfliktus tikai tāpēc, lai pievērstu uzmanību.

spītība un neelastība

Lauva ir fiksēta zīme, kas nozīmē, ka leonīni mēdz būt spītīgi un neelastīgi. Viņiem ir grūtības pieņemt dažādus viedokļus, un viņi var būt diezgan spītīgi viņu uzskatos un idejās.

+

Secinājums

Lai arī LEO zīmei ir daudz pozitīvu īpašību, piemēram, vadība, dāsnums un lojalitāte, ir svarīgi atzīt, ka ar šo zīmi ir saistīti arī negatīvi aspekti. Augstprātība, pašpārliecinātība, nepacietība, dramatisms, spītība un neelastība ir īpašības, kas Leonīniem būtu jāapzinās un jāstrādā, lai līdzsvarotu viņu dzīvē.