kurš EP Skots kļūst par alfa

kāda epizode Skots kļūst par alfa?

Scott McCall ir viens no galvenajiem pusaudžu vilku sērijas varoņiem. Viņš ir parasts pusaudzis, kurš pārvēršas par vilkaci un saskaras ar dažādiem izaicinājumiem visā zemes gabalā. Daudzi sērijas fani brīnās, kura epizode Skots kļūst par alfa, tas ir, vilkaču līderi.

Lai atbildētu uz šo jautājumu, mums jāatgriežas sērijas sākumā. Pirmajā epizodē ar nosaukumu “Vilka mēness” Skots ir sakodis vilkacis un sāk iziet fiziskas un emocionālas pārvērtības. Sezonas laikā viņš iemācās kontrolēt savas pilnvaras un tikt galā ar pienākumiem būt par vilkaci.

Tomēr Skots sērijas trešajā sezonā kļūst tikai par alfa. Precīzāk, epizodē ar nosaukumu “Mēness Elipse”. Šajā epizodē Skots saskaras ar virkni izaicinājumu un izmēģinājumu, lai pierādītu, ka viņš ir vērts kļūt par alfa. Pēc šo izmēģinājumu veikšanas tas beidzot sasniedz šo statusu un kļūst par vilkaču vadītāju.

Šī pārvērtība ir svarīgs pavērsiens Skota ceļojumā kā varonis un rada viņam jaunus izaicinājumus un atbildību. Kopš tā brīža viņam jāiemācās vadīt savu grupu un pasargāt savu pilsētu no pārdabiskām briesmām, kas viņu ieskauj.

Īsāk sakot, Skots kļūst par Alfa epizodē “Mēness Elipse” no “Teen Wolf” trešās sezonas. Šī transformācija iezīmē būtisku punktu varoņa stāstā un rada jaunus izaicinājumus, ar kuriem viņam jāsaskaras.