Kā sauca Dāvida lielo vectēvu

Kā sauca Dāvida lielo -grandišu?

Kad runa ir par informācijas atklāšanu par savu ģenealoģiju, var būt izaicinājums atrast precīzas atbildes. Tomēr Dāvida gadījumā mēs varam izpētīt dažas iespējas, kā atklāt jūsu lielās vecmātes vārdu.

Dāvida ģimenes koka izpēte

Lai atklātu Dāvida lielo grandišu vārdu, ir jāizmeklē viņas ģimenes ciltsraksts. Dāvids ir Bībeles nosaukums, un Bībele sniedz informāciju par tās ģenealoģiju.

Saskaņā ar Bībeli Dāvids bija cēlies no Jūdas, viens no divpadsmit Jēkaba ​​dēliem. Dāvida ciltsraksts tiek piesaistīts Jūdai, Jēkaba ​​dēlam un viņa sievai Tamāram. Kopš tā laika ģenealoģija turpinās ar Fares, ESROM, Āronu, Aminadabu, Naassomu, Salmomu, Boazu, Obede, Jesse un, visbeidzot, Dāvidu.

Iespēja identificēt Dāvida lielo -grandmāti

Lai arī Bībelē nav īpaši pieminēts Dāvida lielās grandiozes nosaukums, mēs varam secināt dažas iespējas, pamatojoties uz viņas ģimenes ciltsrakstu.

Viena no iespējām ir tā, ka Dāvida lielā grandižete ir Raabe, prostitūta, kas palīdzēja Izraēlas spiegiem Jericho. Raabe apprecējās ar Salmomu, kurš bija cēlies no Boaza un Rutas. Boaz un Rūta ir pazīstami ar savu mīlas stāstu un ir tiešie Dāvida senči.

Vēl viena iespēja ir tāda, ka Dāvida lielā grandiļa ir Rūta, Moabita, kura apprecējās ar Boazu. Rūtas stāsts tiek stāstīts Rutas grāmatā Bībelē, un viņa ir svarīga Dāvida ģenealoģijas figūra.

Lai gan mēs nevaram droši pateikt, ka Dāvida lielās grandiētas, Raabe un Ruth vārds ir divas ticamas iespējas, kuru pamatā ir viņas ģimenes ciltsraksts.

Secinājums

Uzzināt Dāvida lielo -Grandmother vārdu var būt izaicinājums, taču, pamatojoties uz viņas ģimenes ciltsrakstu, mēs varam secināt, ka Rahabs vai Rūta ir divas ticamas iespējas. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka šī informācija ir balstīta uz Bībeles interpretācijām un var atšķirties atkarībā no dažādiem avotiem un tradīcijām.