Kā jau iepriekš bija Džošua vārds

Kā jau iepriekš bija Džošua vārds?

Ja jums rodas jautājums, kāds bija Džošua vārds iepriekš, jūs nonācāt pareizajā vietā! Šajā emuārā mēs izpētīsim šo zinātkāri un atklāsim Džošua oriģinālo vārdu.

Joshua

stāsts

Joshua ir labi zināms vārds un pieminēts Bībelē. Viņš bija nozīmīgs Izraēlas iedzīvotāju vadītājs, pēc viņa nāves gūstot panākumus Mozum. Džošua bija atbildīgs par izraēliešu vadīšanu uz apsolīto zemi pēc gadu svētceļojuma tuksnesī.

Bet pirms kļūšanas par Džošua, viņam bija cits vārds. Šis oriģinālais nosaukums bija Hosea.

Vārda maiņa

Hosea vārda maiņa uz Džošua notika nozīmīgā viņa dzīves brīdī. Iepriekšējais līderis Mozus mainīja Hosea vārdu uz Džošua kā pravietisku aktu, simbolizējot jauno posmu, kuru viņš gatavojās sākt.

Vārds Joshua nozīmē “Jahve ir pestīšana” vai “Dievs ir pestīšana”. Šī vārda maiņa atspoguļoja Džošua misiju vadīt Izraēlas iedzīvotājus un aizvest viņus uz apsolīto zemi, tādējādi izpildot Dieva solījumu.

Secinājums

Tagad jūs zināt, ka Džošua sākotnējais nosaukums bija Hosea. Šīs vārda izmaiņas bija svarīgs pagrieziena punkts šī Bībeles līdera dzīvē, kas simbolizēja viņa jauno misiju un mērķi, kas viņam bija pret viņu.

Es ceru, ka šis emuārs iepriekš ir noskaidrojis jūsu jautājumu par Džošua vārdu. Ja jums ir vairāk jautājumu vai zinātkāres, nevilcinieties atstāt komentāru zemāk!